Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 15 de desembre del 2017

ACESA i Gas Natural obtenen el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per a les seves flotes

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per a la categoria de flotes de vehicles a les empreses Autopista Concessionària d'Espanya (ACESA) i Gas Natural SDG SA. Ja són 39 les organitzacions que disposen d?aquesta ecoetiqueta per a flotes, amb 7.613 vehicles ambientalitzats.
ACESA ha obtingut el distintiu per les subcategories de turismes, furgonetes i camions. Els vehicles distingits han estat 108, entre turismes, furgonetes, camions lleugers i camions pesants, tots ells dedicats a tasques de construcció, conservació i explotació, en règim de concessió, de les autopistes catalanes. En concret, més del 20% dels turismes i camions estan classificats com a categoria C segons la DGT. En el cas de les furgonetes, una mica més del 15% es classifiquen com a C.

Gas Natural ha aconseguit el distintiu per a 968 turismes destinats a tasques de representació, comercials, tècniques i industrials, més del 22% dels quals estan classificats per la DGT com a ECO i més del 47% com a C.

A més, la delegació comercial de Repsol Butano SA a Catalunya ha renovat el distintiu per a la seva flota de turismes classificats segons la DGT com a ECO pel fet d'estar propulsats per gas liquat del petroli (GLP) i que es dediquen a tasques comercials. Aquesta flota la constitueixen 23 vehicles.

Per minimitzar els impactes ambientals de les flotes, el distintiu fomenta la recopilació de dades perquè se'n pugui fer l'avaluació i el seguiment, i d'aquesta manera esdevenir una eina per als responsables en la presa de decisions per a una correcta i millor gestió. Actualment existeixen 39 flotes que disposen del distintiu, dada que suposa un total de 7.613 vehicles. Els nous atorgaments de l'últim mes han suposat un increment del 14,4% en el nombre de vehicles que disposen del distintiu.
Article: MónSOStenible
Font: TES

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Informació relacionada