Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 1 de novembre del 2009

1.000 despertadors contra el canvi climàtic

Sota aquest lema, DEPANA convida a la ciutadania a agilitzar l'acord del clima
Davant la reunió del Conveni de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic que es portarà a terme la setmana vinent al recinte de la Fira Gran Via a l'Hospitalet, DEPANA convida a la ciutadania catalana a "despertar pacíficament" als delegats que estaran reunits. Del 2 al 6 de novembre, milers de delegats de tot el món es reuniran a Barcelona en un darrer intent per a llimar diferències i arribar a un acord sobre la lluita contra el canvi climàtic. "Es tracta de la última reunió preparatòria abans de la Cimera de Copenhague del mes de Desembre, pel que, segons com vagin les coses, Barcelona pot ser sinònim d'esperança per al futur del planeta, o de fracàs de la comunitat internacional", afirma Mª Purificació Canals, Presidenta de DEPANA.

Recordant que el 2 de Novembre, dia de l'inici de les negociacions a Barcelona, només quedaran 34 dies abans de la Cimera de Copenhague, DEPANA creu que "ha arribat l'hora de despertar als delegats". Amb aquesta finalitat, DEPANA s'associa a la iniciativa de la campanya internacional Tictactictac (www.tictactictac.org) i convida als ciutadans a "despertar als delegats" a les 8.15 h davant l'entrada Nord de la Fira (C/ del Foc, pavelló 8) i convoca als participants entre les 7.45 i les 8.00.

Juntament amb els representants d'organitzacions internacionals, DEPANA farà sonar 1.000 despertadors mentre els negociadors entrin al recinte on tindrà lloc la conferència, per a demanar-los-hi que accelerin el ritme.

Tot i que els organitzadors ja disposen de 1.000 despertadors que posaran a disposició dels ciutadans, també animen als participants a que portin els seus: "Hem de fer soroll per a què ens escoltin", conclou Canals.

La convocatòria és a l'entrada de l'hotel fira congress a les 7.45 - 8.00 des d'on, un cop programats els despertadors, es dirigiran cap al Barcelona Convention Congress (entrada nord), on a les 8.30 faran sonar els despertadors.


Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada