Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Divendres, 11 de gener del 2019
Quatre centres educatius del Baix Llobregat, el Bages, la Selva i l'Alt Camp, guanyadors del Premi Escoles Verdes 2018
L'Escola Josep Pla de Sant Andreu de la Barca, el Col·legi Sant Josep de Navàs, l'Escola Cor de Maria de Valls i l'Institut Montsoriu d'Arbúcies han estat els centres educatius escollits per als Premis Escoles Verdes 2018, tant per la integració de processos d'ambientalització, com per la conservació de la biodiversitat, i el treball comunitari.
Dimecres, 9 de gener del 2019
Ajuts per adequar la il·luminació dels parcs eòlics
El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat publica una nova convocatòria de subvencions per substituir balises lluminoses en parcs eòlics de cara a l'any 2019. Amb aquesta tercera i última convocatòria d'ajuts, la Generalitat dona per assolit el compromís adoptat el 2015 amb les empreses promotores dels parcs eòlics instal·lats a Catalunya per fomentar actuacions de substitució de balises que no emeten llum vermella fixa i, molt especialment, de les que encara emeten llum blanca intermitent.
Dimarts, 8 de gener del 2019
Recicla el teu arbre de Nadal
Durant el mes de gener, diverses ciutats de Catalunya han posat en marxa la campanya de recollida d'arbres de Nadal. Els arbres amb arrels que es recullen es solen portar a vivers municipals per afavorir la seva aclimatació. Tot i amb això, la majoria d'arbres que es treuen de les cases després de les festes són sense arrel. Per això, els ajuntaments disposen de punts de recollida d'arbres que, un cop recollits, es trituren i es converteixen en adob orgànic pels parcs i jardins dels municipis.
Dilluns, 7 de gener del 2019
Barcelona estrena nou Bicing
El nou Bicing, obert les 24 hores del dia, amb més cobertura territorial i un disseny renovat, s'implanta progressivament a partir del 8 de gener i sense interrupció del servei. Durant tres mesos conviuran els dos sistemes, que funcionaran de manera independent. L'objectiu és incrementar-ne l'ús un 10% en una dècada i afavorir l'ús de la bicicleta a la ciutat.
Dijous, 3 de gener del 2019
FGC utilitzarà energia renovable aquest any 2019
Ferrocarrils millorarà la seva eficiència energètica aquest any 2019 amb el 100% de l'energia subministrada d'origen renovable i a partir del 2020 amb l'objectiu que el 50% sigui d'origen solar.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior