Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Societat Catalana d'Educació Ambiental

La SCEA és una associació creada l'any 1985 per tal d'impulsar una educació renovada que contribueixi a formar ciutadans capaços d'analitzar la problemàtica socioambiental i donar-hi respostes.

Agrupa professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació.

Dades de contacte

Carrer Aragó 281, 1r 1a
Barcelona • 08009
Email: scea@scea.cat
Telèfon: 93 488 29 79
Lloc web: http://www.scea.cat/


Informació relacionada

Dissabte, 1 de desembre del 2018
La formigueta de foc arriba a la península Ibèrica
Per primer cop a Europa -en concret a Marbella- s'ha detectat una població de la formigueta de foc (Wasmannia auropunctata). Aquesta espècie prové d'Amèrica del Sud i representa un cert risc sanitari per als animals, als quals pot deixar cecs si els pica a l'ull. En l'article científic que en dona compte ha participat l'investigador de la UAB i del CREAF Xavier Espadaler.
Dijous, 29 de novembre del 2018
L'espai natural de Sant Miquel del Fai continua tancat i sense data de reobertura
Entre els projectes en curs hi ha actuacions per estabilitzar talussos i evitar la caiguda de pedres en les cingleres que envolten l'espai, especialment des de l'entrada al recinte pel Pas de la Foradada fins al salt del Tenes. La Diputació de Barcelona també treballa en la total renovació dels sistemes d'il·luminació exterior del recinte- amb substitució de lluminàries i cablejats exteriors per sistemes integrats en l'espai- i en la renovació dels 1.500 metres de baranes de tot el circuit, així com del conjunts d'instal·lacions i serveis dels diferents edifici
Dimecres, 28 de novembre del 2018
Cotxe elèctric: 15 hores gratuïtes per provar-ho
L'Ajuntament de Santa Perpètua i Som Mobilitat impulsen un programa perquè la ciutadania gaudeixi de 15 hores gratuïtes de vehicle elèctric. Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya adreçada a les persones majors de 25 anys amb dos anys de carnet de conduir i que visquin o treballin a Sta. Perpètua de Mogoda. Les persones interessades i que compleixin els requisits poden utilitzar el vehicle elèctric, un Renault ZOE, estacionats a l?aparcament de l?edifici de Desenvolupament Local. El projecte, que ha arrencat aquest novembre amb més d'una vintena d?inscrits, té una durada d'un any, i s?emmarca en el programa municipal d'impuls del vehicle elèctric que va començar al 2003, amb la inauguració del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric CREVE..
Dijous, 22 de novembre del 2018
Es presenta una Guia de mesures per reduir els danys dels senglars i d'altra fauna salvatge
Coincidint amb aquests dies en què s'estan fent batudes controlades de senglars les zones rurals més afectades per aquests animals, s'ha presentat una Guia de mesures adequades i eficients per reduir danys de mamífers de la fauna salvatge, en particular del senglar, tant en conreus i pastures, com en zones urbanes i infraestructures. La Guia ha estat promoguda per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i elaborada per l'empresa Minuartia.
Dijous, 22 de novembre del 2018
Els ajuts per comprar automòbils nets beneficien 262 taxis i vehicles comercials
Del total de vehicles subvencionats, 12 són elèctrics, 20 estan propulsats per gas natural comprimit, 33 per gas liquat del petroli i 197 són híbrids. Els ajuts estan afavorint la renovació de vehicles per models que generen menys contaminants atmosfèrics.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior