Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Societat Catalana d'Educació Ambiental

La SCEA és una associació creada l'any 1985 per tal d'impulsar una educació renovada que contribueixi a formar ciutadans capaços d'analitzar la problemàtica socioambiental i donar-hi respostes.

Agrupa professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació.

Dades de contacte

Carrer Aragó 281, 1r 1a
Barcelona • 08009
Email: scea@scea.cat
Telèfon: 93 488 29 79
Lloc web: http://www.scea.cat/


Informació relacionada

Divendres, 26 de maig del 2017
La recuperació dels paisatges dunars ajuden a protegir la sorra de les platges i a mitigar els efectes negatius dels temporals marítims
La temporada Estiu Metropolità, amb què es dóna el tret de sortida oficial a la temporada de bany a les platges metropolitanes, s'ha presentat a Gavà sota el lema "Platges vives", Amb aquest lema, l'AMB vol donar a conèixer la necessitat de preservar les platges davant de fenomens com el canvi climàtic, que a mitjà termini provocarà canvis com ara la crescuda del nivell del mar, la modificació de l'actual línia de costa i temporals més devastadors.
Dimecres, 24 de maig del 2017
DIA EUROPEU DELS PARCS
Dimarts, 23 de maig del 2017
EL LIDERATGE FEMENÍ EN LA LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC Taula rodona -19h- PwC -PricewaterhouseCoopers- BARCELONA
Diumenge, 21 de maig del 2017
Obre portes la primera edició de l'Innovate4Climate
Aquest dilluns ha obert portes al Palau de Congressos de Fira de Barcelona - Palau 5 la primera edició de l'Innovate4Climate Finance and Markets Week. Una trobada que reunirà fins dijous destacats líders governamentals, empresarials i financers que aprofundiran en la col?laboració públicoprivada per augmentar la inversió climàtica derivada dels Acords de París. L'esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona i el Banc Mundial, compta amb diversos tallers i sessions paral·leles de caire tècnic que abordaran temàtiques com la contribució de la inversió privada en el compliment dels objectius nacionals de reducció d'emissions; la nova generació de mercats de carbonii en el marc de la cooperació internacional; o els marcs legals de l'acció climàtica, entre d'altres.
Dissabte, 20 de maig del 2017
El Dia Europeu dels Parcs tindrà presència a les Biblioteques del Maresme
En el marc de la celebració del Dia Europeu dels Parcs, aquests dimecres 24 de maig, la Xarxa de Parcs Naturals conjuntament amb la Xarxa de Biblioteques Municipals organitzen l'acció 'Dibuixa'm un parc!' que es farà simultàniament a nou biblioteques del Maresme. Aquesta és primera de les activitats incloses en el nou programa "Parcs i biblioteques..., naturalment!" organitzat conjuntament per les dues xarxes i que es farà a les biblioteques vinculades a territoris on hi ha parcs naturals.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior