Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Societat Catalana d'Educació Ambiental

La SCEA és una associació creada l'any 1985 per tal d'impulsar una educació renovada que contribueixi a formar ciutadans capaços d'analitzar la problemàtica socioambiental i donar-hi respostes.

Agrupa professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació.

Dades de contacte

Carrer Aragó 281, 1r 1a
Barcelona • 08009
Email: scea@scea.cat
Telèfon: 93 488 29 79
Lloc web: http://www.scea.cat/


Informació relacionada

Dimarts, 25 de juliol del 2017
El carril bici que uneix la Zona Franca amb el centre de Barcelona comença a funcionar
Es tracta d'un tram de 500 metres que permet als vianants i als ciclistes superar de forma segura les barreres viàries que suposen la Ronda Litoral i l'accés al Port de Barcelona, que fins ara eren infranquejables. Les amplades del carril bici varien entre els 2,2 metres i els 2,4 metres. L'espai destinat a vorera, per al vianant, està entre els 1,8 i els 4,9 metres. Per tal de facilitar la circulació segura de persones amb discapacitat visual, el carril bici i la vorera es troben separats per un paviment guia que diferencia l'espai del carril bici i l'espai destinat al vianant. En aquest carril, s'ha afegit una segregació física de formigó.
Dimarts, 25 de juliol del 2017
Un sistema de dipòsit, devolució i retorn podria augmentar fins el 95% el reciclatge d'envasos subjectes al sistema
Un estudi encarregat per l'Agència de Residus de Catalunya conclou que un sistema de dipòsit, devolució i retorn podria augmentar fins el 95% el reciclatge d'envasos. L'estudi contempla l'aplicació d'un dipòsit únic de 10 cèntims per envàs de beguda que es retornaria en el moment de la devolució del casc. La mesura, que funciona fa anys i amb eficàcia a d'altres països europeus com Alemanya, seria complementària a la recollida selectiva d'envasos actual, s'aplicaria a les begudes envasades en vidre, plàstic, llaunes i brics de menys de tres litres, per a productes com aigua, sucs, refrescos i cerveses, i reduiria prop del 90% l'abocament indiscriminat d'aquests recipients als carrers i al medi natural. El Govern, per acord del Parlament, crearà properament una comissió de treball per estudiar a Catalunya l'eficàcia ambiental, tècnica, econòmica i social de diferents mecanismes de gestió, com aquest sistema de dipòsit, devolució i retorn.
Dissabte, 22 de juliol del 2017
7ena Mostra de cinema etnogràfic PIRINEU RECUPERAT
Dilluns, 10 de juliol del 2017
Acció coordinada de les administracions per lluitar contra el nou focus del cargol poma al riu Ebre
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha convocat representats de les diferents administracions afectades per a revisar el protocol previst dins el Pla de lluita contra el cargol poma i consensuar actuacions de forma coordinada per a contenir el nou focus detectat en el riu Ebre, en el municipi de Miravet. Des d'inicis d'any, el Departament d'Agricultura va reforçar les actuacions previstes dins el Pla de lluita, amb noves mesures. Enguany, s'ha inclòs el guaret com una de les mesures a reforçar i, per aquest motiu, el DARP indemnitza amb 1.260 euros per hectàrea (amb un increment de 120 euros per hectàrea respecte el període anterior) els agricultors de l'hemidelta dret afectats per cargol poma que hagin de fer guaret en les seves parcel·les.
Dimarts, 4 de juliol del 2017
Impuls al gas natural com a combustible de vehicles per part de Seat i Gas Natural Fenosa
Seat i Gas Natual Fenosa han signat un acord estratègic per potenciar projectes d'innovació conjunta i expandir l'ús del gas natural en l'àmbit de la mobilitad a España. Aquesta aliança pretén possibilitar el lideratge i el posicionament del gas natural vehicular com a combustible eficient i alternatiu en el transport. Ambdues companyies afirmen que el gas natural com energia per a la propulsió de vehicles ofereix avantatges mediambientals i econòmiques i suposa una alternativa als combustibles tradicionals, ja que permet reduir les emissions a l'atmosfera millorant així la qualitat de l'aire de les ciutats, i afirmen que l'ús d'aquest combustible redueix en més d'un 85% les emissions d'òxid de nitrògen i ajuda a rebaixar en un 24% les emissions de CO2, així com pràcticament totes les particules en suspensió. Per això, afirmen que aquesta energía contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior