Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Divendres, 5 d'abril del 2019
Sabadell acull la Fira de la Mobilitat Sostenible
El recinte Firal de Sabadell, situat a la Gran Via de la capital vallessana acull fins dissabte al migdia la Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès- Es tracta d'una fira amb orientació experiencial per a les persones assistents, de manera que poden manipular els productes i viure de primera mà la mobilitat sostenible a través de tallers demostratius. Pretén crear sinergies entre les solucions del mercat, les tendències de futur i els projectes en fase experimental, com les iniciatives d'emprenedoria en fase avançada de disseny i implantació,.
Dimecres, 3 d'abril del 2019
Es presenta una jornada científica i pedagògica sobre que està comportant el canvi climàtic
Explicar què és, però sobretot que està comportant i que comportarà en el futur si continuem com fins ara és la intenció de la jornada informativa i pedagògica sobre la incidència del canvi climàtic que promou l'associació SICOM i en la que hi participen mig centenar de científics i científiques de diferents àmbits del coneixement: biologia, sociologia, ciències ambientals, economia, física, química, gestió forestal, energia, transports, salut, migracions i un llarg etcètera d'experts i expertes que oferiran ponències breus en llenguatge planer. La intenció dels promotors és explicar a la gent la realitat climàtica. Una realitat que no està complint amb els Acords de París i que ens està abocant a una emergència social.
Dilluns, 1 d'abril del 2019
La UAB celebra la Setmana Saludable i Sostenible
Una conferència sobre l'evolució d'Internet i la nostra relació amb la informació impartida per l''expert Genís Roca ha obert aquest dilluns la Setmana Saludable i Sostenbile de la Universitat Autònoma de Barcelona, situada a Bellaterra, una cita anual que enguany arriba a la desena edició i que es dedica a promoure hàbits de vida saludables i sostenibles entre els alumnes, professorat i personal d'adminsitració i serveis.
Dimecres, 27 de març del 2019
Martí Boada, Jose Luis Gallego i el Museu de Ciències Naturals de Granollers premiats a la Nit de la Diversitat de la Fundació Zoo Barcelona
La Nit de la Biodiversitat, organitzada per la Fundació Zoo Barcelona, ha celebrat aquest dimarts l'entrega de premis en la recerca i conservació de la Biodiversitat, uns guardons que han entregat al doctor en Ciències Ambientals Martí Boada, al divulgador ambiental Jose Luis Gallego i al Museu de Ciències Naturals de Granollers. En el mateix acte, de reconeixement, també es van donar a conèixer i explicar els projectes de recuperació d'espècies en els que està treballant la Fundació.
Divendres, 22 de març del 2019
El moviment Extinció Rebel·lió aterra a Catalunya
Una cinquantena de persones han protagonitzat aquest dijous la primera de les accions que el moviment Extinció Rebel·lió ha portat a terme a Catalunya: exigir als mitjans de comunicació que informin més i més veraçment dels temes ambientals. Per exemplaritzar-ho van fer pública la seva exigència davant la seu de Catalunya Ràdio a Barcelona, després d'haver lliurat al director Saül Gordillo, una carta on s'expressa aquesta petició i s'extén als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya i, en definitiva a tots els mitjans del país. Extinció Rebel·lió és la vessant catalana del moviment internacional Extintion Rebellion que va néixer l'octubre del 2018 al Regne Unit amb l'objectiu d'influir sobre els governs i les polítiques mediambientals globals mitjançant la resistència pacífica per a minimitzar l'extinció massiva i l'escalfament global.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior