Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Dimarts, 27 de març del 2018
Catalunya necessita un Departament de Medi Ambient únic i potent que unifiqui polítiques
Entitats ecologistes i ambientals van presentar al govern català en funcions un manifest per demanar la recuperació del Departament de Medi Ambient, com "una eina imprescindible per facilitar que la preservació del patrimoni natural i les polítiques ambientals i de sostenibilitat esdevinguin una peça clau i transversal" tant en el futur de Catalunya com en l"acció de les institucions de govern. Les entitats assenyalen que la diversificació de polítiques ambientals en dos departaments dificulta, més que ajuda, la protecció i la generació de polítiques proteccionistes, i reclament a més, transversalitat ambiental a tot el govern. El Manifest va sorgir del III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya celebrat el passat 16 de febrer al CCCB de Barcelona.
Dilluns, 26 de març del 2018
The Newton Machine, emmagatzematge d'energia que s'allibera per la força de la gravetat
El CCCB de Barcelona acull faquests dies l'exposici The Newton Machine, un projecte que mostra com una bateria alternativa emmagatzema energia gràcies a la força de la gravetat. La mostra exposa el projecte guanyador del II Premi Internacional Canvi Canvi Climàtic a la Innovació Cultural i proposa un nou mètode d'emmagatzematge d'energia que utilitza la força de la gravetat, El projecte s'ha provat a Madeira i a l'illa escocessa d'Eday i ara arriba a Barcelona per a ser exposat fins el 15 d'abril.
Dissabte, 24 de març del 2018
L'HORA DEL PLANETA -De 20:30h a 21:30h-
Divendres, 23 de març del 2018
L'aigua en la natura i la natura en l'aigua
El lema del Dia Mundial de l'Aigua d'aquest any és "natura en l'aigua", i aposta per solucions naturals com la renaturalització de les lleres dels rius, que incrementen la biodiversitat, redueixen la temperatura de l'aigua i minimitzen el risc d'avingudes. L'Agència Catalana de l'Aigua ha celebrat el Dia Mundial de l'Aigua amb diverses activitats i iniciatives dutes a terme al llarg d'aquesta jornada, que ens recorda la importància de l'aigua i fer un consum responsable.
Dimecres, 21 de març del 2018
Torres premia la lluita contra el canvi climàtic
El Celler Torres premia la lluita contra el canvi climàtic en la segona edició dels Premis Torres & Earth. Els proveïdors Josep Maria Grimau, Verallia Iberia i Nadal Forwarding reben els reconeixements del Celler Torres per les seves reduccions d'emissions de CO2. El Celler inaugura dos nous guardons per premiar l'ús d'energies renovable si la conscienciació sobre el canvi climàtic, que han atorgat a l'illa El Hierro i a l'escriptora Eulàlia Solé.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior