Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Dimarts, 19 de febrer del 2019
Fòrum sobre MEDI AMBIENT I MÓN LOCAL -19 i 20 de febrer- Món Sant Benet SANT FRUITÓS DE BAGES
Dimarts, 19 de febrer del 2019
10 anys del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l'Energia
El Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l'Energia és el corrent principal del moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta iniciativa renovada defineix els compromisos renovats i la visió compartida per abordar reptes interconnectats: la mitigació del canvi climàtic, l'adaptació i l'energia sostenible. L'acte de celebració dels 10 anys del Pacte d'Alcaldes i ALcaldesses pel Clima i l'Energia es celebra en el marc del IV Fòrum sobre el Medi Ambient i el Món Local que te lloc a Món Sant Benet.
Dilluns, 18 de febrer del 2019
Els parcs del Pirineu i FGC promouen accions per a la descoberta del medi i el respecte per l'entorn
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font, han signat un conveni per col·laborar en l'organització i difusió d activitats esportives i a l'aire lliure, per potenciar el respecte per la natura i el coneixement del medi natural, la fauna, la flora, la geologia i el patrimoni cultural local. A partir d'aquest acord, s'elaboraran convenis específics per determinar les accions a cada un dels parcs inclosos en el conveni: el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
Dilluns, 18 de febrer del 2019
Mollet del Vallès celebra la Festa de l'Arbre
Mollet del Vallès ha celebrat aquest cap de setmana la Festa de l'Arbre, una jornada per plantar arbres i rehabilitar espais verds a la ciutat. Enguany, la zona de plantació s'ha fet a prop del Parc de Ca l'Estrada, en una de les esplanades que s'estenen entre el municipi, la carretera i l'entrada al polígon de Can Margarola, just davant de l'empresa Merck. D'aquí uns anys, aquest terreny estarà ple de Paulònies, Liquidàmbars, Arboços i Marfulls, i cada un d'ells portarà el nom i l'afecte de les persones que aquest cap de setmana han estat removent la terra, embrutant-se les mans i transportant cubells plens d'aigua per regar els arbres recent plantats. Una trobada familiar on els nens i les nenes aprenen del seu contacte amb la natura, i els més grans recorden la importància d'un entorn natural i saludable.
Dilluns, 18 de febrer del 2019
EL PEPNAT, el repte del Parc Natural de Collserola
Aquestes setmanes es decideix, entre totes, el futur del Parc Natural de Collserola. Diem entre totes les administracions, perquè Generalitat, Àrea Metropolitana de Barcelona i els nou Ajuntaments que formen part del Consorci, en ponència conjunta, decidiran el futur de l'ordenació i protecció del Parc Natural de Collserola mitjançant dos instruments, un d'urbanístic, la Modificació del PGM-1976 de Collserola, i l'altre de protecció del medi que emana de la Llei d'Espais Naturals, el PEPNAT o Pla Especial de Protecció Natural de Collserola.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior