Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Diumenge, 3 de març del 2019
El Parc Rural del Montserrat ja te òrgan de gestió
Collbató va acollir l'acte de signatura de la constitució de l'associació de municipis que gestionarà, el Parc Rural de Montserrat. Tot i que inicialment van manifestar la voluntat d'unir-se al Parc Rural 16 municipis, finalment han estat 12 els signants de la constitució de l'associació: Olesa de Montserrat, Abrera, el Bruc, Castellolí, Collbató, Marganell, Monistrol de Montserrat, Rellinars, Sant Vicenç de Castellet, Vacarisses, Viladecavalls i Ullastrell.
Divendres, 1 de març del 2019
La protesta pel clima de Barcelona coincideix amb l'alerta per contaminació a l'àrea metropolitana
Coincidint amb l'alerta de contaminació per partícules a Barcelona i la seva conurbació, aquest divendres ha tingut lloc una nova concentració del moviment Fridays For Future a la plaça Sant Jaume, davant de la seu de la Generalitat de Catalunya, Amb consignes com "canviem el sistema i no el clima" i el reclam de justícia climàtica, unes dues-centes persones s'han manifestat mostrant pancartes reivindicatives i reclamant mesures per aturar el canvi climàtic. La manifestació mostrava també una figura de Greta Thunberg, la jove sueca que ha inspirat aquest moviment global de protesta que s'ha estès per Europa i que te la propera cita en la vaga pel clima convocada pel proper 15 de març.
Divendres, 1 de març del 2019
FRIDAYS FOR FUTURE -16:30h - Plç. Sant Jaume BARCELONA
Dijous, 28 de febrer del 2019
Reduïm el malbaratament alimentari, mitiguem el canvi climàtic
Avui des del Parlament de Catalunya celebrem l'aprovació de la proposició de llei sobre la reducció del malbaratament alimentari. En coherència amb el compromís europeu de reduir el malbaratament alimentari, aquesta proposició de llei és una oportunitat per a Catalunya. Si la proposició de llei prioritza reduir el malbaratament alimentari en origen (reduint la sobreproducció), en segon lloc l'aprofitament d'aquells excedents que no s'han pogut evitar, i ho fa al llarg del cicle alimentari des del camp a la taula, es pot convertir en una llei referent a Europa.
Dijous, 28 de febrer del 2019
Alta contaminació per partícules a 40 municipis de la conurbació de Barcelona
Aquest dijous 28 s'han tornat a incrementat els nivells de contaminació atmosfèrica per partícules (PM10) i s'ha passat d'avís preventiu a episodi de contaminació, a causa de la situació anticiclònica, la intrusió de pols sahariana i l'increment de la mobilitat associada al Mobile World Congress, Els nivells de partícules PM10 són elevats a tot Catalunya i cal moderar l'activitat física a l'aire lliure, sobretot la de persones amb malalties respiratòries i cardiovasculars. L'AMB segueix amb l'activació del seu protocol d'actuació per als episodis ambientals d'elevada contaminació atmosfèrica. La circulació de vehicles a les zones de baixes emissions no està restringida ja que aquesta mesura només s'activa per contaminació de diòxid de nitrogen i no per partícules com és el cas.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior