Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Dijous, 1 de març del 2018
El documental Gràcies per la pluja, sobre l'impacte del canvi climàtic, s'estrena a Barcelona
DocsBarcelona estrena aquest mes de març Gràcies per la pluja, una pel·lícula que posa rostre humà a la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta és la història d'en Kisilu, un agricultor kenyà que, desesperat davant de les conseqüències del canvi climàtic a la seva comunitat, decideix emprendre un viatge a la Cimera Mediambiental de París per reclamar un canvi radical en les polítiques globals. Des del punt més remot de Kenia, en Kisilu posa en evidència el xoc entre dos mons -el nord i el sud- en la lluita contra un dels grans problemes de la humanitat.
Dimecres, 28 de febrer del 2018
La neu arriba a tot Catalunya i dóna pas a la pluja
Tal i com estava previst, la neu ha arribat a Catalunya d'acord amb les previsions i ha deixat un país nevat de nord a sud. El fet que hi hagi hagut seguiment de l'evolució de la situació meteorològica i que s'hagin pres mesures preventives, així com la precaució amb que ha actuat la ciutadania ha provocat que l'arrribada de la neu s'hagi viscut amb incidències proporcionals a la situació i sense haver de lamentar accidents destacables a causa de la neu i/o de la manca de previsió. Les escoles han estat en serveis mínims durant el dia d'avui, s'ha suspès el transport escolar i els centres de salut han reprogramat les visites dels pacients que no han pogut assistir-hi. Tot plegat, ha fet que en conjunt, la nevada hagi comportat més mostres d'alegria que lamentacions.
Dijous, 22 de febrer del 2018
El món local resulta clau a l'hora d'impulsar un model econòmic basat en l'economia circular
Ajuntaments, institucions i empreses han participat a la trobada "Per una economia circular i competitiva" organitzada per la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima. En total han estat uns 140 representants d'administracions i ens locals compromesos amb l'economia circular, tant des de la perspectiva econòmica com la mediambiental, que han incidit en l'important paper i compromís del món local per contribuir a la sostenibilitat del territori a través del nou paradigma, basat a maximitzar l'aprofitament dels recursos i a minimitzar la generació de residus que no puguin ser reutilitzats.
Dissabte, 17 de febrer del 2018
Reptes ambientals que ha d'afrontar Catalunya. Conclusions del III Congrés d'Entitats Ambientals
El canvi climàtic, la qualitat de l'aire, les lleis de territori, de biodiversitat i d'espais agraris, l'educació ambiental, la sobirania energètica, la municipalització del recurs de l'aigua... Aquests són alguns dels temes abordats en el 3r Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, organitzat per l'Obrador del Tercer Sector Ambiental amb l'intenció de definir els reptes ambientals de la Catalunya del futur. per incidir així en les polítiques públiques, alhora que crear sinèrgies internes.
Dijous, 1 de febrer del 2018
THE NEWTON MACHINE -Exposició sobre la producció d'energia per la gravetat- CCCB -Fins el 15 d'abril- BARCELONA
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior