Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Dijous, 17 de gener del 2019
Airbus prova un ala per reduir les emisions de CO2
La tecnologia d'ala laminar BLADE, fabricada per un consorci europeu liderado per Airbus amb la col·laboració de la empresa catalana Aritex i el centre tecnològicc Eurecat, permetrà reballar a la mitat la fricció alar en nous models d'avió i reduir les emisions de diòxid de carboni en un 5 per cent, segons es desprèn dels resultats de les primeres proves de vol realitzades..
Dimarts, 15 de gener del 2019
Som natura, una exposició per generar consciència
Som només una d'entre els milions d'espècies que poblen el planeta, però és la que ha assolit el major desenvolupament cultural i tecnològic. Tanmateix, amb les nostres accions estem causant una greu pèrdua de biodiversitat, que els científics ja han qualificat com la sisena gran extinció,,una més de les que ja ha viscut el planeta, però la primera que afecta directament la raça humana I a una velocitat vertiginosa, en comparació amb les cinc anteriors. El Museu de Ciències Naturals de Barcelona acull a partir del 16 de gener l'exposició SOM NATURA, que convida a fer a un recorregut, a través de 7 àmbits, amb l'objectiu que les persones surtin commogudes per la bellesa i la sensació de benestar que ens aporta la natura.
Diumenge, 13 de gener del 2019
La predicció de l'augment del nivell del mar provocat pel canvi climàtic, premi BBVA
La científica Anny Cazenave, l'expert en canvis del nivell del mar John Church i el físic Jonathan Gregory han estat guardonats amb el premi BBVA Fronteres del Coneixement, en la categoría de Canvi Climàtic, per la seves aportacions en la detecció, comprensió i projecció de la resposta del nivell del mar al canvi climàtic.
Dissabte, 12 de gener del 2019
Els embassaments de les conques internes es mantenen estables durant la primera meitat de l'hivern
Les reserves estan a més del 89% de la seva capacitat, amb un total de 619 hm3. Des de finals de novembre fins ara els volums s'estan manteniment estables i sense gaire variacions, degut a les pluges registrades entre octubre i novembre i al descens de consums típic d'aquesta estació. Amb l'aigua avui disponible es garanteixen les reserves per a un període superior a l'any. L'any passat per aquestes dates, la situació era totalment contrària, amb les reserves al 44% i amb 308 hm3 emmagatzemats.
Divendres, 11 de gener del 2019
Quatre centres educatius del Baix Llobregat, el Bages, la Selva i l'Alt Camp, guanyadors del Premi Escoles Verdes 2018
L'Escola Josep Pla de Sant Andreu de la Barca, el Col·legi Sant Josep de Navàs, l'Escola Cor de Maria de Valls i l'Institut Montsoriu d'Arbúcies han estat els centres educatius escollits per als Premis Escoles Verdes 2018, tant per la integració de processos d'ambientalització, com per la conservació de la biodiversitat, i el treball comunitari.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior