Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Dissabte, 28 d'abril del 2018
Nova convocatòria d'ajuts per a entitats socials que desenvolupin projectes per reduir emissions de CO2
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert nova convocatòria del Programa voluntari de compensació d?emissions de gasos amb efecte d?hivernacle (GEH) per al 2018. Està dirigit a entitats socials que volen desenvolupar projectes per reduir les emissions de GEH a Catalunya i a organitzacions que volen compensar una part de les seves emissions comprant les que estalvien els promotors dels projectes. Únicament no es poden emprar per donar compliment als objectius de reducció de les instal·lacions que ja estan sotmeses a la Directiva europea del mercat de comerç de drets d?emissió.
Divendres, 27 d'abril del 2018
Desactivat el protocol per l'episodi per alta contaminació per partícules a 40 municipis de la conurbació de Barcelona
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha desactivat avui a les 12 hores el protocol per l'episodi d'alta contaminació per partícules PM10 que va declarar el dimecres als 40 municipis de la regió metropolitana de Barcelona que constitueixen l'àmbit d'aplicació del Pla d'actuació per a la Millora de la Qualitat de l'Aire, horitzó 2020 (PAMQA 2020). A la resta del territori també es desactiva l'avís preventiu per partícules PM10, vigent des de començament de setmana. La decisió l?ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que ja no se segueixen donant les condicions que van donar lloc a la seva activació.
Divendres, 27 d'abril del 2018
Biocultura celebra els 25 anys de la fira a Barcelona
Una desfilada sostenible i l'estrena del documental "BioCultura BCN25. Agroecologia, Salut, Pau, Cultura i Rebel.lia" han donat el valor afegit a l'entrega de premis BioCultura 2018 d'aquesta edició en que els guardons han complert el seu primer quart de segle. Les Drassanes de Barcelona ha estat l'escenari triat per acollir aquesta gala de celebració dels 25 anys que fa que es celebra aquesta fira a Barcelona. La directora de BioCultura, Angeles Parra, directora de BioCultura ha destacat que la festa de BioCultura és també de festa de tot el sector bio català.i , que, per això, aquest any han dedicat els premis als pioners del sector a Catalunya.
Dimecres, 25 d'abril del 2018
III JORNADES DE METEOROLOGIA, AIGUA I CANVI CLIMÀTIC - Del 25 d'abril al 22 de maig- FIGUERES
Dimecres, 25 d'abril del 2018
Declarat episodi ambiental a la Zona de Protecció Especial i avís preventiu a la resta de Catalunya
La informació que es disposa sobre la qualitat de l'aire, la previsió meteorològica i el pronòstic d'intrusió de pols africana fan preveure una situació de risc de superació del llindar establert per declarar episodis ambientals per partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) i per tant es donen les condicions per declarar episodi ambiental per partícules PM10.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior