Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Diumenge, 13 de maig del 2018
Noves mesures de protecció pel corall vermell
El Consell de Protecció de la Natura ha aprovat una proposta d'acord relativa a la conservació del corall vermell a Catalunya i la supressió de llicències per a extreure'l. Els membres del consell, reunits en sessió plenària al Parc Natural del Delta de l'Ebre, també han donat suport a l'aprovació de l'Estratègia del Patrimoni Natural i de la Biodiversitat de Catalunya i a la creació de l'Agència del Patrimoni Natural de Catalunya, així com també a incrementar el pressupost destinat a polítiques de conservació i a la gestió dels parcs naturals i altres espais protegits.
Divendres, 4 de maig del 2018
Catalunya implanta per primera vegada els cabals ambientals de manera generalitzada per a millorar l'estat dels rius
La planificació hidrològica catalana adopta com a mesura estratègica la implantació generalitzada de cabals ambientals obligatoris a tots els rius de les conques internes. En les darreres comissions de desembassament ja s'han fixat els cabals dels rius Ter, Llobregat, Muga i Foix per a fer-los efectius a partir de l'1 de juny. La planificació s'ha previst en dues fases: aquest 2018 s'aplicarà als trams de rius protegits i a partir del 2020 a la resta de cursos fluvials. Aquestes mesures incorporen les aportacions recollides durant els tràmits d'al·legacions i de participació ciutadana previs a l'aprovació del Pla de gestió i també en els acords de la Taula del Ter.
Dijous, 3 de maig del 2018
BIOCULTURA Del 3 al 6 de maig -Palau Sant Jordi- BARCELONA
Dijous, 3 de maig del 2018
El Dia de la Llibertat de Premsa compleix 25 anys
Avui, Dia Mundial de Mundial de la Llibertat de Premsa, l'Associació de Mitjans d'Informació ha fet públic un manifest, en el que expressa el seu compromís amb la defensa de la Llibertat de Premsa i el lliure exercici del periodisme com a principis bàsics i irrenunciables de l'Estat de dret, com a aval de control eficaç sobre la gestió pública i com a expressió de convivència democràtica, així com el seu suport i respecte d'aquesta llibertat com a pilar essencial d'una societat democràtica, transparent i compromesa amb el progrés. Podeu llegir el manifest complert a continuació d'aquest encapçalament.
Dimarts, 1 de maig del 2018
Òlibes per protegir cultius de producció ecològica
L'actuació forma part d'una prova pilot que la Generalitat té en marxa per potenciar la gestió integrada de plagues en producció ecològica i integrada. I ho fa mitjançant l'alliberament d'espècies concretes, que intervenen en la cadena alimentària, i serveixin per controlar la proliferació de plagues que podrien danyar els cultius.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior