Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Dijous, 3 de gener del 2019
Prudència al litoral gironí pel temporal marítim
Les onades podran superar els 4 metres d'alçada a l'Alt i Baix Empordà, i els 2,5 metres a La Selva. Per això, la Protecció Civil de la Generalitat manté el pla PROCICAT en prealerta per fort onatge, i recorda la importància de respectar els tancaments i no posar-se en perill. L'alerta estarà en el seu màxim almenys fins divendres.
Dissabte, 29 de desembre del 2018
Alerta sobre la venda il·legal d'animals de companyia per Internet
Els Agents Rurals alerten sobre la venda il·legal de mascotes per Internet. Durant aquest any 2018, a Catalunya, els Agents Rurals ja han tramitat nou denúncies per cria i venda il·legal d'animals de companyia, la majoria per Internet. Les infraccions més repetides han estat la cria d'animals de companyia sense estar inscrit en el Registre de Nucli Zoològic de la Generalitat de Catalunya i la venda d'animals de companyia sense la inclusió del número de Nucli Zoològic, ja sigui presencialment o per mitjà d'una pàgina web. Les persones denunciades són particulars que es dedicaven a la cria i venda il·legal d'aquests animals.
Diumenge, 23 de desembre del 2018
La Unió Europea mou fitxa per frenar la contaminació pels plàstics d'un sol ús
La Unió Europea ha acordat un nou paquet de mesures pioneres per reduir els plàstics d'un sol ús. D'aquesta manera, la UE es converteix en la primera regió mundial en crear un marc normatiu per combatre la contaminació per plàstics en camps, rius i mars.
Dissabte, 22 de desembre del 2018
Denuncien caçadors furtius d'isards a la Vall de Ribes i Toses
Agents de la Unitat d'Antifurtivisme del Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la demarcació de Girona amb la col·laboració d?agents de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Ripoll, han realitzat una operació contra el furtivisme de caça que ha acabat amb denúncia a uns furtius que van abatre dos isards a la Vall de Ribes i Toses.
Dimecres, 19 de desembre del 2018
L'entorn industrial de la B30 més implicat en economia circular i sostenibilitat
L'Associació Àmbit B30 impulsa un nou model d'economia circular i materials perdurables i reciclables per consolidar la zona com a referent industrial al sud d'Europa i integrar l'evolució sostenible dels processos productius i retorn dels residus, a partir de l'economia circular i l'ús de les energies renovables.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior