Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Dijous, 27 de maig del 2021
8e Congreso Forestal Espanyol del 14 a 18 de junio de 2021 en Lleida.
Dijous, 27 d'agost del 2020
Wangari Maathai la mujer arbol el 19 de setembre fara 9 anys que va morir blogsostenible.wordpress.com
Divendres, 5 de juny del 2020
Manifestacions virtuals i no per la preservació del medi i la salut en motiu del Dia del Medi Ambient
Un vídeo amb un manifest i les aportacions de 37 entitats i plataformes ambientalistes i ecologistes d'arreu de Catalunya, serveix per reivindicar la lluita viva que hi ha en tot el territori en defensa i preservació del medi ambient i la salut. Es tracta d'una manifestació virtual a través de les xarxes socials que es fa sota el lema "Clam pel Medi" i el hashtag #ClamPelMedi5J, i que a l'hora vol ser un toc d'atenció a les autoritats i administracions perquè en l'etapa postpandèmia apostin fermament pel medi ambient i la sostenibilitat i no tornin al model de desenvolupament econòmic que hi havia fins ara. El vídeo és obert a l'aportació de més col·lectius.
Dimecres, 3 de juny del 2020
L'avantprojecte de Llei de Residus del govern espanyol limita el plàstic d'un sol ús pel 2021
El govern espanyol ha aprovat aquest dimarts l'avantprojecte de llei de residus que limita l'ús de plàstic d'un sol ús. El text, presentat pel ministeri per a la Transició Ecològica, prohibeix a partir del juliol de 2021 la venda d'articles no reutilitzables, com coberts, gots, palletes o bastonets i crea un impost de caràcter indirecte als envasos de plàstic d'un sol ús que gravarà la seva fabricació, importació i adquisició intracomunitària. L'avantprojecte també introdueix un objectiu de reducció d'un 15% de la generació de residus en relació amb les dades del 2010 d'aquí al 2030. Paral·lelament, l'executiu espanyol també ha aprovat l'Estratègia Espanyola d'Economia Circular i un decret sobre el trasllat de residus.
Dilluns, 1 de juny del 2020
El dia de l'any en que ja hem esgotat els recursos de la Terra i comencem a viure en deute ecològic
Comencem el sisè mes de l'any, però ja hi ha un munt de països que han consumit els recursos disponibles per aquests 2020 i que estan vivint en deute ecológic. 60 països han arribat al seu Overshoot durant els primers 5 mesos de l'any. L'Overshoot Day de la Terra per aquest 2020 es farà públic coincidint amb el Dia del Medi Ambient, però el dels països ja està disponible i el de Catalunya i Espanya es situa a finals de maig, juntament amb Croàcia, Bielorússia, Portugal, Grècia o Xile. Altres països que també han arribat a l'Overshoot el mes de maig són el Regne Unit, França, Itàlia, Japó, Suissa, Nova Zelanda, Holanda, Alemània i ISrael. Això voldria dir que a partir d'ara i durant els 7 mesos que queden de l'any 2020 estarem comsumint els recursos corresponents a l'any vinent.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior