Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dilluns, 20 de setembre del 2010
El científic, meteoròleg i ambientalista és va reafirmar en la defensa de l'energia nuclear.
Dijous, 26 d'agost del 2010
Una llar més autosuficient
El consum domèstic representa el 14,1% de tota l'energia que es consumeix a Catalunya i aquesta energia o bé és electricitat o prové de fonts fòssils. Ara per ara, difícilment podem imaginar-nos vivint en una casa desconnectada de la xarxa elèctrica, que funcioni sense gas natural, ni butà o gasoil, i que només s'abasteixi d'energies renovables. Arribar a tenir una llar completament autònoma des del punt de vista energètic pot semblar una utopia, però i si ens equivoquem i pot ser una realitat?
Dimecres, 2 de juny del 2010
El Govern aprova les Zones de Desenvolupament Prioritari per a l'energia eòlica a Catalunya
Les set Zones de Desenvolupament Prioritari que s'han aprovat reuneixen els requisits de disposar de vent suficient, estar situades en sòl que presenta viabilitat des del punt de vista ambiental, urbanístic i paisatgístic, i també disposar d'evacuació de la producció a la xarxa elèctrica. En total, les zones aprovades sumen una potència total de 769 MW i s'ubiquen en 37 municipis de 10 comarques. La posada en marxa d'aquestes ZDP contribuirà al compliment de l'objectiu previst al Pla de l'Energia 2006-2015, que estableix una potencia eòlica de 3.500 MW per al 2015.
Divendres, 5 de febrer del 2010
Acció de protesta de Greenpeace contra el cementiri nuclear
Vint-i-cinc activistes de Greenpeace han dut aquest divendres 5 de febrer deu "bidons de residus radioactius d'alta activitat" al Ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, per a demanar-li que anul?li el procés de recerca d'un emplaçament per a construir un cementiri nuclear centralitzat. Segons l'organització amb aquest procés " només s'ha aconseguit assolir un rotund rebuig social i l'absència total de consens territorial i polític". L'organització ecologista acudirà als tribunals per a impugnar la Resolució que va donar inici al procés del MTC.
Dissabte, 24 d'octubre del 2009
106 municipis de la província de Barcelona ja s'han adherit al
Fins ara, 106 municipis de la província de Barcelona s'han adherit a l'anomenat 'Pacte d'alcaldes i alcaldesses per l'energia', una iniciativa de la Unió Europea que permet avançar en la sostenibilitat del consum energètic a nivell local. D'aquest centenar de municipis, 44 ja disposen de Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES).
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior