Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dimecres, 26 d'octubre del 2011
"Està el món preparat per a les renovables?"
Aquesta pregunta constitueix el lema del Fòrum Global per l'Energia Neta que es celebra aquests dies a Barcelona. El Global Clean Energy Forum, organitzat per l'Internacional Herald Tribune amb la col.laboració d'Energy Intelligence i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, reunirà aquest 26 i 27 d'octubre, més de 300 polítics, alts càrrecs empresarials i líders mundials del sector de 30 països. La competitivitat i el finançament de les energies renovables, les pròximes innovacions o l'avaluació de les perspectives per a la propera Conferència per al Canvi Climàtic de les Nacions Unides, prevista per al 9 de desembre a Durban, són alguns dels temes que es tractaran en la conferència, que porta com a lema "Està el món preparat per a les renovables?".
Dissabte, 15 d'octubre del 2011
Xerrada-presentació de la COOPERATIVA D'ENERGIES RENOVABLES "SOM ENERGIA"- GRANOLLERS-
Dilluns, 11 d'abril del 2011
Granollers celebra la setmana de l'energia
De l'11 al 16 d'abril, coincidint amb la setmana europea de l'energia sostenible, s'organitzen conferències, tallers, exposicions i projeccions de cinema al voltant de la temàtica de l'energia. Durant el cap de setmana hi haurà tallers i demostracions per a petits i grans a la plaça de l'Església amb demostracions del funcionament de les cuines solars, i informacions sobre instal·lacions d'energia solar i muntatge de cotxes solars de joguina.
Dimarts, 5 d'abril del 2011
Mataró instal·larà energia solar fotovoltaica als edificis públics
La instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a 8 cobertes d'equipaments públics a Mataró permetrà generar l'electricitat que consumeixen a l'any 284 persones i el consum elèctric equivalent a unes 93 llars mataronines. L'Ajuntament té previst atorgar per concurs a una empresa especialitzada una concessió de domini públic perquè pugui instal·lar, explotar i se n'ocupi del manteniment de les plaques. Entre les 8 ubicacions, s'instal·larà una potència de 239,5 kWn (potència nominal), que permetrà generar 330.000 kWh elèctrics anuals. Aquesta producció d'electricitat a partir d'energia neta i renovable permetrà estalviar cada any les emissions de prop de 80 tones de CO2 a l'atmosfera que, un cop generades, requeririen de 21,62 ha de bosc mediterrani per ser neutralitzades.
Dilluns, 28 de març del 2011
Un repàs tècnic a la situació de Fukushima
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior