Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dissabte, 29 de juny del 2013
DISSABTE ENERGÈTIC -Fàbrica del Sol- BARCELONA
Divendres, 28 de juny del 2013
LA FACTURA ELÈCTRICA A RÈGIM -Fàbrica del Sol- BARCELONA
Dilluns, 24 de juny del 2013
SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA -del 24 al 30 de juny-
Diumenge, 23 de juny del 2013
La Fàbrica del Sol organitza un munt d'activitats per la Setmana Europea de l'Energia Sostenible
L'eficiència energètica i les energies renovables són els eixos estructurals de les activitats que organitza la Fàbrica del Sol de Barcelona en motiu de la Setmana Europea de l'Energia que es celebra entre el 27 de juny i el 4 de juliol i que te per objectiu sentar les bases i potenciar una nova cultura de l'energia. Per això s'hi han programat diverses xerrades i tallers encarats a la presa de consciència sobre el consum energètic actual i individual, i s'ofereixen coneixements, eines i alternatives per un consum més racional i sostenible, relacionat amb les energies renovables.
Dissabte, 22 de juny del 2013
La digestió anaeròbia com a producció d'energia
El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, juntament amb GS Inima Environment i SISLtech, presentaran el projecte de codigestió anaeròbia implementat a l'estació depuradora d?aigües residuals (EDAR) de Granollers amb motiu de la 13a edició del Congrés Mundial de Digestió Anaeròbia. Aquesta trobada, que enguany se celebrarà al Palau de Congressos de Santiago de Compostel·la (Galícia) els propers 25, 26, 27 i 28 de juny, forma part de la sèrie de conferències que organitza l'IWA (International Water Association) arreu del món amb l'objectiu de generar un fòrum de debat sobre els tractaments i les avantatges que ofereixen els processos anaeròbics. Actualment, gràcies a la codigestió anaeròbia, l'EDAR de Granollers està produint quasi tota l?energia elèctrica que necessita per al seu funcionament. D'aquesta manera, ha esdevingut més sostenible i econòmica.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior