Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dilluns, 13 de juny del 2016
SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE -Del 13 al 17 de juny-
Dijous, 2 de juny del 2016
Setmana Europea de l'Energia Sostenible
Prop d'un centenar de municipis de la demarcació de Barcelona participaran aquest any en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny, organitzant més d'un centenar d'activitats per conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. The European Sustainable Energy Week 2016, EUSEW, està organitzada per la Comissió Europea, i es celebra tant a Brusel·les com a tota la Unió Europea. Tot i que les dates marcades aquest any per a la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible són del 13 al 17 de juny, a molts llocs els actes i activitats organitzades per conscienciar i construir un futur energètic més sostenible i segur al conjunt d'Europa s'allarguen durant tot el mes de juny i, fins i tot en alguns casos, al juliol.
Dimarts, 14 d'octubre del 2014
Debat ambiental sobre la Catalunya del futur
Podem tenir una Catalunya elèctricament autosuficient? Quins models de mobilitat volem pel nostre país? Quina gestió de l'aigua podem fer? Quines polítiques territorials volem per Catalunya? Qüestions com aquesta aquestes són el punt de partida de la setmana de debats sobre medi ambient que proposa la plataforma "El país que volem" i que es fa aquests dies a l'espai Àgora, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
Dijous, 21 de novembre del 2013
Arriba el primer Congrés d'Energia de Catalunya
Porta per nom CoEnerCat, es celebra a les quatre capitals catalanes (Barcelona, Tarragona, Llieda i Girona) durant la setmana del 25 al 29 de novembre, i aplega reconegudes personalitats del ram. Mariano Marzo, Josep Enric Llebot, Salvador Samitier, Juan Alario, M. Teresa Costa, Joan Nogué, Xavier Flotats, Valeriano Ruiz, Javier García Breva, Luisa F. Cabeza, Joan Salvadó són només uns quants dels experts del sector que participen en aquesta primera edició de CoEnerCat. A més, també hi ha experts de prestigi internacionals que explicaran les seves experiències i aportaran la seva visió des de fora, com ara Paul Fleming, (Leicester, UK), Henrik Lund (Aalborg, Dinamarca) o Harry Lehman (Alemania).
Dijous, 4 de juliol del 2013
EL CONSUMIDOR ENERGÈTIC DEL SÈGLE XXI -Fàbrica del Sol- BARCELONA
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior