Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dissabte, 1 d'abril del 2017
Barcelona Energia comercialitzarà energia renovable a la ciutat de Barcelona
El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la creació de Barcelona Energia, l'elèctrica 100% pública més gran de l'Estat, que oferirà energia de proximitat i 100% renovable. Aquest ens públic comprarà energia principalment a Tersa, que s'ocupa del tractament de residus de l'Àrea Metropolitana. A més, la intenció del govern municipal és també estimular la generació d'energia per part de la ciutadania comprant els excedents que els veïns no facin servir per a l'autoconsum. Barcelona Energia s'obrirà als consumidors privats a finals del 2018 o principis del 2019. Des de l'Ajuntament recorden que aquest és el model que impera a l'estranger i que només Espanya té una llei del sector elèctric que protegeix les grans empreses.
Dijous, 30 de març del 2017
Protesta amb globus de Greenpeace per la contaminació i els preus de l'energia fòssil
Desenes d'activistes "tornen" simbòlicament la contaminació, amb més d'un miler de globus a les seus de Gas Natural Fenosa a Barcelona Endesa a Madrid, i Iberdrola a Bilbao per visibilitzar la contaminació i els alts preus que produeixen aquestes companyies que es situen entre les deu empreses que més canvi climàtic produeixen. Aquesta acció de Greenpeace, que vol assenyalar així els responsables del bloqueig a les renovables, s'engloben dins del moviment global contra el canvi climàtic Break Free, que persegueix el final de les energies brutes
Dilluns, 13 de juny del 2016
SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE -Del 13 al 17 de juny-
Dijous, 2 de juny del 2016
Setmana Europea de l'Energia Sostenible
Prop d'un centenar de municipis de la demarcació de Barcelona participaran aquest any en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny, organitzant més d'un centenar d'activitats per conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. The European Sustainable Energy Week 2016, EUSEW, està organitzada per la Comissió Europea, i es celebra tant a Brusel·les com a tota la Unió Europea. Tot i que les dates marcades aquest any per a la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible són del 13 al 17 de juny, a molts llocs els actes i activitats organitzades per conscienciar i construir un futur energètic més sostenible i segur al conjunt d'Europa s'allarguen durant tot el mes de juny i, fins i tot en alguns casos, al juliol.
Dimarts, 14 d'octubre del 2014
Debat ambiental sobre la Catalunya del futur
Podem tenir una Catalunya elèctricament autosuficient? Quins models de mobilitat volem pel nostre país? Quina gestió de l'aigua podem fer? Quines polítiques territorials volem per Catalunya? Qüestions com aquesta aquestes són el punt de partida de la setmana de debats sobre medi ambient que proposa la plataforma "El país que volem" i que es fa aquests dies a l'espai Àgora, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
Següent pàgina 11   12   13   14   15   16   17   18   19 Pàgina anterior