Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Divendres, 13 d'abril del 2018
EL PATRIMONI INTERNACIONAL DE LA INDÚSTRIA DE L'AIGUA - Debat al Museu Agbar de les Aigües -13 i 14 d'abril- CORNELLÀ DE LLOBREGAT
Dissabte, 7 d'abril del 2018
Els ossos desperten de la hibernació
L'inici de la primavera desperta els ossos de la hibernació. Les últimes en sortir de la cova són les femelles amb nous cadells, que neixen durant el mes de gener. Al final de la tardor els ossos acumulen reserves per afrontar la manca d?aliment i la baixada de les temperatures de l?hivern, i inicien la hibernació, que no és tan profunda com en altres mamífers com ara lirons o marmotes
Dimecres, 4 d'abril del 2018
Conveni per protegir una roureda del Parc del Montnegre
D'acord amb el conveni, es deixarà sense efecte l'aprofitament forestal d'aquesta finca durant un període de 20 anys, i es redactarà un instrument d'ordenació forestal per tal de col·laborar en la conservació de la roureda i de la flora i fauna associades. Canvi, el propietari rebrà una compensació econòmica pels beneficis de l'explotació forestal que deixarà de percebre.
Diumenge, 1 d'abril del 2018
Com sobreviure a la ciutat si ets una papallona
La vida de ciutat no és fàcil per a una papallona. Moltes moren quan es mouen d'un jardí a un altre o buscant un aliment en particular que és escàs. Per mirar d'ajudar les papallones a moure's per la ciutat i no morir en l'intent, s'ha creat un observatori de papallones coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals de la UAB. El CREAF coordina l'equip científic que hi ha darrere d'aquesta iniciativa pionera que, amb l'ajuda d'un equip de persones voluntàries, segueixen l'evolució de les poblacions de papallones a 54 jardins de Barcelona i Madrid.
Divendres, 30 de març del 2018
El nombre d'ossos als Pirineus arriba als 43
La població d'osssos als Pirineus ha arribat el 2017 als 43 exemplars identificats entre Catalunya, Aragó, Navarra i França. El gruix de la població (41) es localitza a la zona central, que inclou una superfície d'uns 4.000 km2 que abasta el Pirineu de Lleida i l'Aran, l'Alta Garona i l'Arieja. Els altres 2 exemplars s'han localitzat als Pirineus Atlàntics, encara que també s'han apropat als Pirineus centrals.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior