Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dilluns, 18 d'octubre del 2010
Es perfila la primera cooperativa de producció i consum d'energia verda de Catalunya
Som Energia te previst començar a vendre energia renovable el Setembre del 2011, i l'objectiu es fer-ho al mateix preu que l'electricitat convencional (Tarifa d'Últim Recurs). La cooperativa es troba en aquest moment en el procés d'implantació legal, per això necessiten un mínim de 150 socis i una aportació de 100 euros per soci, que en cas que aquest decideixi abandonar la cooperativa li seran retornats.
Divendres, 1 d'octubre del 2010
Espanya prioritza l'us del carbó en el mercat elèctric fins el 2014
La comissió europea va aprovar el passat dia 29 de setembre les ajudes al carbó per el seu accés prioritari al mercat elèctric domèstic.
Dilluns, 20 de setembre del 2010
La plataforma Tanquem Cofrents convoca una concentració en rebuig al cementiri nuclear de Zarra, al País Valencià
Des que la setmana passada es va anunciar (per part de la Generalitat Valenciana) que el cementiri nuclear anirà a Zarra, una localitat de la Vall de Cofrents, a la comarca de la la comarca Vall d' Ayora, al País valencià, la polèmica ha estat servida. La vicepresidenta primera del govern espanyol, M. Teresa Fernández de la Vega no va confirmar la informació i es va limitar a dir que l'anunci oficial es faria públic durant aquesta setmana. El govern valencià per la seva part també va anunciar que recorreria la decisió. Mentre que l'associació Tanquem Cofrents ja ha convocat una protesta per el dia 23 davant la delegació del Govern espanyol a València.
Dilluns, 20 de setembre del 2010
El científic, meteoròleg i ambientalista és va reafirmar en la defensa de l'energia nuclear.
Dijous, 26 d'agost del 2010
Una llar més autosuficient
El consum domèstic representa el 14,1% de tota l'energia que es consumeix a Catalunya i aquesta energia o bé és electricitat o prové de fonts fòssils. Ara per ara, difícilment podem imaginar-nos vivint en una casa desconnectada de la xarxa elèctrica, que funcioni sense gas natural, ni butà o gasoil, i que només s'abasteixi d'energies renovables. Arribar a tenir una llar completament autònoma des del punt de vista energètic pot semblar una utopia, però i si ens equivoquem i pot ser una realitat?
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior