Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dissabte, 26 de març del 2011
L'Hora del Planeta. Molt més que una hora
Diumenge, 13 de març del 2011
Granollers cedirà teulades d'edificis municipals per a fer-hi energia
L'Ajuntament de Granollers ha presentat als empresaris interessats el plec de clàusules que regiran el concurs per cedir cobertes d'edificis municipals a empreses que hi instal·lin plaques solars fotovoltaiques i les explotin energèticament i econòmica. De moment, començaran per 7 edificis -Escola Municipal del Treball, Centre Vallès, CEIP Pau Vila, Col·legi Granullarius, Escola Bressol El Teler, Centre Cívic Nord i Pavelló Congost- i més endavant n'ampliaran el nombre.
Dimarts, 1 de març del 2011
Manlleu treu a concurs la construcció i explotació de plantes de producció d'energia fotovoltàica a instal·lacions municipals
El concurs públic consisteix en cedir durant 25 anys la coberta de les piscines municipals i del pavelló poliesportiu a una empresa adjudicatària amb l'objectiu d'aprofitar el seu potencial com a superfícies generadores d'energia solar fotovoltàica. L'energia solar generada compensarà les emissions de tones de CO2 a l'atmosfera i a més, l'Ajuntament no s'haurà d'endeutar per afrontar les inversions i a canvi percebrà uns ingressos corresponents a la cessió. Segons ha afirmat l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, «l'empresa adjudicatària serà la responsable de construir, explotar i mantenir les instal·lacions solars fotovoltàiques i també les cobertes d'ambdós edificis». Prat ha dit que les instal·lacions podrien estar construïdes en un any i ha manifestat la seva satisfacció per ser un dels primers ajuntaments de la província de Barcelona en dur a terme aquest acord.
Dimarts, 1 de març del 2011
SIEU, School for Intelligent Energy Use: Fomentant el bon ús de l'energia des dels centres educatius
SIEU és un projecte europeu dins del marc del programa Intelligent Energy Europe, i compta amb la col·laboració d'11 representants de 9 Estats Membres de la Unió Europea. Ecoserveis és el representant de Catalunya a SIEU.
Dijous, 24 de febrer del 2011
El passat mes de desembre del 2010 es va constituir "Som Energia", la primera cooperativa d'energies renovables de Catalunya, que té per objectiu oferir energia verda a particulars, amb un cost similar al preu estipulat per kw/h de la tarifa actual, i desenvolupar projectes per a la seva producció. Malgrat que la iniciativa ha sorgit a Girona, i que compta amb una bona part d'associats de les comarques gironines, també vol fer-se extensiva a tot Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol. En aquesta entrevista, el secretari de la cooperativa "Som Energia", Isaac Rodó, explica l'acollida que està tenint la iniciativa i com i per què s'hi pot associar la gent.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior