Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dilluns, 11 d'abril del 2011
Granollers celebra la setmana de l'energia
De l'11 al 16 d'abril, coincidint amb la setmana europea de l'energia sostenible, s'organitzen conferències, tallers, exposicions i projeccions de cinema al voltant de la temàtica de l'energia. Durant el cap de setmana hi haurà tallers i demostracions per a petits i grans a la plaça de l'Església amb demostracions del funcionament de les cuines solars, i informacions sobre instal·lacions d'energia solar i muntatge de cotxes solars de joguina.
Dimarts, 5 d'abril del 2011
Mataró instal·larà energia solar fotovoltaica als edificis públics
La instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a 8 cobertes d'equipaments públics a Mataró permetrà generar l'electricitat que consumeixen a l'any 284 persones i el consum elèctric equivalent a unes 93 llars mataronines. L'Ajuntament té previst atorgar per concurs a una empresa especialitzada una concessió de domini públic perquè pugui instal·lar, explotar i se n'ocupi del manteniment de les plaques. Entre les 8 ubicacions, s'instal·larà una potència de 239,5 kWn (potència nominal), que permetrà generar 330.000 kWh elèctrics anuals. Aquesta producció d'electricitat a partir d'energia neta i renovable permetrà estalviar cada any les emissions de prop de 80 tones de CO2 a l'atmosfera que, un cop generades, requeririen de 21,62 ha de bosc mediterrani per ser neutralitzades.
Dilluns, 28 de març del 2011
Un repàs tècnic a la situació de Fukushima
Dissabte, 26 de març del 2011
L'Hora del Planeta. Molt més que una hora
Diumenge, 13 de març del 2011
Granollers cedirà teulades d'edificis municipals per a fer-hi energia
L'Ajuntament de Granollers ha presentat als empresaris interessats el plec de clàusules que regiran el concurs per cedir cobertes d'edificis municipals a empreses que hi instal·lin plaques solars fotovoltaiques i les explotin energèticament i econòmica. De moment, començaran per 7 edificis -Escola Municipal del Treball, Centre Vallès, CEIP Pau Vila, Col·legi Granullarius, Escola Bressol El Teler, Centre Cívic Nord i Pavelló Congost- i més endavant n'ampliaran el nombre.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior