Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Dimecres, 2 de maig del 2012
Energies renovables, una altra aposta de futur que el govern central vol perdre
El govern català ha aprovat el projecte de nou Pla d'Energia i Canvi Climàtic 2012-2020 donant especial importància a l'estalvi, l'eficiència i la lluita contra el canvi climàtic, un plantejament tan innovador com a necessari. Un dels apartats que cal analitzar amb més detall és el d'energies renovables.
Dijous, 19 d'abril del 2012
Dues empreses catalanes guanyen el premi a l'eficiència energètica que atorga la Comissió Europea
Dues empreses catalanes es troben entre les guanyadores dels premis GreenBuilding 2012 atorgats per la Comissió Europea. L'empresa de construcció Constructora d'Aro, de Manresa, i la proveïdora de components Compact Habit, de Cardona, han guanyat el premi pel projecte de sala de descans de la residència del campus de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura, que pertany a la Universitat Politècnica de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès. L'entrega de premis es va fer ahir en el marc de la 7a conferència internacional "Augmentar l'eficiència energètica als edificis comercials", que s'inclou dins els actes de la fira Light and Building de Frankfurt.
Divendres, 13 d'abril del 2012
Primera molècula artificial per a la descomposició de l'aigua i l'obtenció d'hidrògen que actua tan ràpid com la natura
El professor Antoni Llobet, de l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) al costat d'un equip internacional de científics, dissenyen un catalitzador de Ruteni per a l'oxidació més efectiva de l'aigua. Els resultats d'aquesta investigació representen un gran avanç en la recerca d'un procés productiu per a l'obtenció d'hidrogen, combustible net per a la obtenció d'energia.
Dimecres, 16 de novembre del 2011
Fans del Kilowatt verd
Bones notícies per als fans de l'estalvi energètic! Ja és aquí el kilowatt verd: l'energia neta i cent per cent renovable per alimentar el consum elèctric de les nostres llars. Si bé la factura de la llum explica des de fa uns anys quines fonts s'han utilitzat per generar electricitat a tot l'Estat, no podem saber amb exactitud si l'electricitat que ens arriba a casa prové de fonts renovables. Però amb la liberalització del mercat elèctric els usuaris podem triar l'energia que volem i tenim l'opció de contractar electricitat verda certificada, és a dir, generada exclusivament amb energies renovables: solar, eòlica, hidràulica, energia de les ones, geotèrmica i biomassa.
Dimecres, 26 d'octubre del 2011
"Està el món preparat per a les renovables?"
Aquesta pregunta constitueix el lema del Fòrum Global per l'Energia Neta que es celebra aquests dies a Barcelona. El Global Clean Energy Forum, organitzat per l'Internacional Herald Tribune amb la col.laboració d'Energy Intelligence i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, reunirà aquest 26 i 27 d'octubre, més de 300 polítics, alts càrrecs empresarials i líders mundials del sector de 30 països. La competitivitat i el finançament de les energies renovables, les pròximes innovacions o l'avaluació de les perspectives per a la propera Conferència per al Canvi Climàtic de les Nacions Unides, prevista per al 9 de desembre a Durban, són alguns dels temes que es tractaran en la conferència, que porta com a lema "Està el món preparat per a les renovables?".
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior