Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Agència de Residus de Catalunya

L'Agència de Residus té una clara vocació de contribuir a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Catalunya i a la protecció de l'entorn i del patrimoni natural, tot impulsant la gestió sostenible dels residus.

L’Agència de Residus contempla com a principals objectius: la minimització de la quantitat de residus generats i de llur perillositat, el foment de la recollida selectiva, la valorització dels residus, la disposició del rebuig i la recuperació d'espais i sòls degradats o contaminats per descàrregues incontrolades de residus.

Dades de contacte

Lloc web: http://bit.ly/LmERJx


Informació relacionada

Dijous, 20 de desembre del 2012
Separar bé, la nostra responsabilitat: nova campanya de foment de la recollida selectiva
Per tractar de reduir els residus que, per error, desconeixement, o similitud de material, es llencen al contenidor equivocat, l'Agència de Residus de Catalunya ha engegat una campanya amb el lema "Separar bé, la nostra responsabilitat". Aquesta campanya, que dóna continuïtat a l'anterior "Els nostres residus, la nostra responsabilitat", te l'objectiu de continuar fomentant la recollida selectiva, i a l'hora elevar la qualitat dels residus separats.
Dijous, 13 de desembre del 2012
Noves estratègies per a la revalorització dels residus
Reinnova Sessions, que es celebra aquest dijous 13 de desembre a Fira Sabadell, aborda en aquesta edició un tema de gran actualitat: els residus en un nou escenari econòmic. Estratègies "low cost" , eficiència i valorització. En aquest marc es vol analitzar des de la perspectiva "Low Cost", noves formes de gestió i tecnologies que permetran abordar les estratègies d'actuació a curt i mig termini en el vigent escenari global.
Dissabte, 17 de novembre del 2012
SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
Dissabte, 17 de novembre del 2012
Catalunya participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb més de 550 activitats
El millor residu és el que no es produeix. Sota aquest lema l'Agència de Residus de Catalunya en coordinació amb 34 regions de 20 països d'Europa organitza del 17 al 25 de novembre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2012. Durant aquests dies se celebraran més de 10.700 activitats arreu d?Europa -3.700 més que en l'edició de 2011-, de les quals 554 es faran a Catalunya. L'objectiu és conscienciar la ciutadania de la importància de generar menys residus. Hi participen més dun centenar d'entitats catalanes, entre administracions públiques, associacions, empreses, escoles, universitats o hospitals.' Durant la Setmana es realitzaran activitats en 30 comarques de tot el país, on es podrà intercanviar roba, llibres o joguines, aprendre a reparar petits electrodomèstics, cuinar amb restes de menjar, conèixer bones practiques per generar menys residus, entre moltes altres.
Dilluns, 12 de novembre del 2012
Coincidint amb la Setmana de la Prevenció dels Residus i les festes de Nadal, el Consorci de Residus del Vallès Occidental estrena noves activitats de la campanya
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i els ajuntaments de la comarca han organitzat conjuntament 34 activitats per commemorar la Setmana Europea de la prevenció de residus que es celebra del 17 al 25 de novembre. Enguany les activitats s'emmarquen en la campanya "Si recicles bé, tothom estalvia" i s'allargaran durant els mesos de novembre i desembre per informar i aconsellar la ciutadania sobre com reduir els residus. En aquests dos mesos s'arribaran a fer més de 60 activitats i moltes d'aquestes estaran relacionades amb les festes de Nadal, per aconseguir que siguin més sostenibles. S'incidirà tant amb la compra, la cuina, la separació dels residus i també en el seu tractament.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior