Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Greenpeace

El nostre objectiu es protegir i defensar el medi ambient i la pau, intervenint en diferents punts del planeta on es cometen atemptats en contra de la natura.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.greenpeace.es


Informació relacionada

Dilluns, 29 de març del 2010
L'Audiència Nacional dóna llum verda a Greenpeace perquè presenti la demanda contra el procés del cementiri nuclear
L'Audiència Nacional, en una resolució del 23 de març, ha citat Greenpeace que presenti la demanda que va anunciar contra la resolució de la Secretaria d'Estat d'Energia relativa a la recerca de candidats per allotjar el cementiri nuclear centralitzat . A finals del passat mes de febrer, Greenpeace i Ecologistes en Acció van anunciar la interposició d'un recurs per impugnar l'esmentada resolució sobre el magatzem nuclear (MTC). Greenpeace presentarà també al?legacions al procés obert sobre la idoneïtat de les candidatures seleccionades per Industria
Dilluns, 8 de març del 2010
Sonia Rubio, nova presidenta de Greenpeace Espanya
L'Assemblea anual del Consell de Greenpeace, celebrada aquest cap de setmana a Madrid, ha designat els components de la nova Junta Directiva, que està encapçalada per la madrilenya Sonia Rubio, en substitució del fins ara president Juan López de Uralde. La reunió del Consell també ha fet balanç de l'any 2009, ha aprovat el pressupost pel 2010 i el projecte d'activitats i campanyes per aquest any. Tanmateix, el Consell ha aprovat el nou "Procés de planificació participativa", que estableix el marc de treball de l'organització ecologista pels propers 5 anys.
Divendres, 5 de febrer del 2010
Acció de protesta de Greenpeace contra el cementiri nuclear
Vint-i-cinc activistes de Greenpeace han dut aquest divendres 5 de febrer deu "bidons de residus radioactius d'alta activitat" al Ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, per a demanar-li que anul?li el procés de recerca d'un emplaçament per a construir un cementiri nuclear centralitzat. Segons l'organització amb aquest procés " només s'ha aconseguit assolir un rotund rebuig social i l'absència total de consens territorial i polític". L'organització ecologista acudirà als tribunals per a impugnar la Resolució que va donar inici al procés del MTC.
Diumenge, 10 de gener del 2010
El major delicte comès a Copenhaguen és dels líders polítics mundials en no arribar a un acord ambiciós, just i legalment vinculant per a lluitar contra el canvi climàtic
L'alliberament del quatre activistes de Greenpeace detinguts a Copenhaguen per "colar-se" al sopar de gala ofert per la reina de Dinamarca als caps d'Estat dels països participants a la Cimera del Clima es va produir un dia abans de la data anunciada i de la vista prevista amb el jutge, una cita que de moment no s'ha celebrat.
Divendres, 1 de gener del 2010
Personalitats de diferents àmbits demanen en un vídeo la llibertat del director de Greenpeace Espanya
L'organització ecologista Greenpeace ha penjat a la xarxa un vídeo en el qual personalitats de diferents àmbits demanen la llibertat de Juan López de Uralde, Juanxto, i expressen el seu suport a la campanya de l'organització.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9 Pàgina anterior