Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Greenpeace

El nostre objectiu es protegir i defensar el medi ambient i la pau, intervenint en diferents punts del planeta on es cometen atemptats en contra de la natura.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.greenpeace.es


Informació relacionada

Dijous, 19 de febrer del 2015
Presentació del llibre "Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace"
L'Espai Contrabans de Barcelona ha estat l'escenari de la presentació del llibre Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace, de l'activista Maite Mompó, i editat per Pol·len Edicions. Després de treballar vuit anys com a marinera de coberta en els vaixells de Greenpeace Internacional i ser partícip de les accions directes de l'organització, Maite Mompó recull en aquest volum més de cinquanta històries viscudes a bord de les embarcacions de Greenpeace, des del primer viatge contra les proves nuclears fins a l'empresonament dels ?30 de l'Àrtic?.
Divendres, 1 de març del 2013
Arcadi Oliveres, premi Greenpeace 2013 del medi ambient i de la pau
En un emotiu acte que va tenir lloc en el Museu Marítim de Barcelona, Arcadi Oliveres va recollir el guardó (un escultura de metall que representa una barca pneumàtica com les que Greenpeace utilitza en les seves accions de denúncia) de mans de la presidenta de Greenpeace, Sonia Rubio. Arcadi va destacar la importància de no baixar la guàrdia en els moments convulsos que vivim actualment i va animar a tots a seguir defensant la pau i el medi ambient. El premi Greenpeace porta el nom d'un dels fundadors de l'organització, Artemio Precioso, que va ser una figura destacada en l'ecologisme del nostre país i un activista incansable la vida del qual va estar íntimament lligada a la defensa del medi ambient. Els dos anteriors guardonats van ser l'escriptor Manuel Rivas i el periodista mediambiental Gustavo Català.
Dilluns, 30 de gener del 2012
Mario Rodriguez Vargas, nou director de Greenpeace
La junta directiva de Greenpeace ha escollit Mario Rodriguez Vargas com a nou director executiu de Greenpeace a Espanya. Rodriguez Vargas (Madrid, 1965) és físci especialitzat en astrofísica. Va començar a treballar per a Greenpeace l'any 1992, en una campanya internacional per a l'eliminació del clor en la producció de l'industria paperera. El 1993 va posar en marxa la campanya Boscos d'Espanya, reponsabilitat que va exercir durant 10 anys i on va desenvolupar un intens treball per a la protecció de l'Amazònia i dels darrers boscos verges del planeta. Entre el 2001 i el 2010 ha coordinat el treball de Greepeace en materia de canvi climàtic i defensa d'energies renovables, la protecció de la biodiversitat dels boscos i els oceans, i la lluita contra la contaminació i els transgètits. Fora de Greenpeace, on feia de director interí des de principis d'any, va treballar com a director de programes de la Fundació Equo.
Dimecres, 14 de desembre del 2011
Greenpeace compleix 40 anys i ho celebra amb la visita del nou vaixell Rainbow Warrior a Catalunya
El Port de Barcelona acollirà fins el proper 23 de desembre el vaixell de Greenpeace Rainbow Warrior. El vaixell insignia de Greenpeace arriba avui a les 16 h a Barcelona per commemorar durant una setmana l'aniversari amb nombroses activitats públiques. Entre aquestes activitats hi destaquen les jornades de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui conèixer el vaixell per dins. També es farà un concert obert amb la cantant Rebeca Jiménez i el reconegut cuiner Diego Guerrero, amb dues estrelles Michelín, farà un sopar especial per a la tripulació com a exemple de sopar sostenible per a aquest Nadal.
Diumenge, 31 d'octubre del 2010
El vaixell Esperanza
En aquest vídeo podem veure la famosa ONG Greenpeace en una de les seves polèmiques accions a favor del medi ambient i la salut mundial.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9 Pàgina anterior