Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Greenpeace

El nostre objectiu es protegir i defensar el medi ambient i la pau, intervenint en diferents punts del planeta on es cometen atemptats en contra de la natura.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.greenpeace.es


Informació relacionada

Dimecres, 30 d'agost del 2017
Ballant entre núvols per demanar un aire més net
La paracaidista Anastasia Barannik és la protagonista del video de la darrera campanya de Greenpeace en la que reclama un aire més net. Barannik, vicecampeona russa de paracaidisme, ha realizat una coreografia en caiguda lliure per sensibilitzar sobre els problemes mediambientals que ens amenacen, concienciar sobre la importància de mantenir l'aire net i fer prendre consciència sobre les conseqüències de la contaminació i el canvi climàtic, En el vídeo, que dura 1'20'', i ha estat gravat pel campió mundial de llançament en paracaigudes Igor Kalinin, la paracaigudista russa dansa entre núvols en caiguda lliure i al so d'un piano.
Dimarts, 10 de març del 2015
Sol Solà, nova presidenta de Greenpeace
Per aquest any les prioritats de l'organització seran el canvi climàtic, amb la mirada posada a la propera fita de la COP de París, i el model energètic, amb especial atenció als projectes de prospeccions i fracking, el medi ambient al nostre país en un context electoral, i el projecte internacional per aconseguir un santuari Àrtic, icona de la nostra última frontera natural. Es continuarà treballant en les campanyes contra la Llei Mordassa, per la protecció dels boscos, els oceans i l'agricultura sostenible.
Dijous, 19 de febrer del 2015
Presentació del llibre "Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace"
L'Espai Contrabans de Barcelona ha estat l'escenari de la presentació del llibre Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace, de l'activista Maite Mompó, i editat per Pol·len Edicions. Després de treballar vuit anys com a marinera de coberta en els vaixells de Greenpeace Internacional i ser partícip de les accions directes de l'organització, Maite Mompó recull en aquest volum més de cinquanta històries viscudes a bord de les embarcacions de Greenpeace, des del primer viatge contra les proves nuclears fins a l'empresonament dels ?30 de l'Àrtic?.
Divendres, 1 de març del 2013
Arcadi Oliveres, premi Greenpeace 2013 del medi ambient i de la pau
En un emotiu acte que va tenir lloc en el Museu Marítim de Barcelona, Arcadi Oliveres va recollir el guardó (un escultura de metall que representa una barca pneumàtica com les que Greenpeace utilitza en les seves accions de denúncia) de mans de la presidenta de Greenpeace, Sonia Rubio. Arcadi va destacar la importància de no baixar la guàrdia en els moments convulsos que vivim actualment i va animar a tots a seguir defensant la pau i el medi ambient. El premi Greenpeace porta el nom d'un dels fundadors de l'organització, Artemio Precioso, que va ser una figura destacada en l'ecologisme del nostre país i un activista incansable la vida del qual va estar íntimament lligada a la defensa del medi ambient. Els dos anteriors guardonats van ser l'escriptor Manuel Rivas i el periodista mediambiental Gustavo Català.
Dilluns, 30 de gener del 2012
Mario Rodriguez Vargas, nou director de Greenpeace
La junta directiva de Greenpeace ha escollit Mario Rodriguez Vargas com a nou director executiu de Greenpeace a Espanya. Rodriguez Vargas (Madrid, 1965) és físci especialitzat en astrofísica. Va començar a treballar per a Greenpeace l'any 1992, en una campanya internacional per a l'eliminació del clor en la producció de l'industria paperera. El 1993 va posar en marxa la campanya Boscos d'Espanya, reponsabilitat que va exercir durant 10 anys i on va desenvolupar un intens treball per a la protecció de l'Amazònia i dels darrers boscos verges del planeta. Entre el 2001 i el 2010 ha coordinat el treball de Greepeace en materia de canvi climàtic i defensa d'energies renovables, la protecció de la biodiversitat dels boscos i els oceans, i la lluita contra la contaminació i els transgètits. Fora de Greenpeace, on feia de director interí des de principis d'any, va treballar com a director de programes de la Fundació Equo.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9 Pàgina anterior