Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Greenpeace

El nostre objectiu es protegir i defensar el medi ambient i la pau, intervenint en diferents punts del planeta on es cometen atemptats en contra de la natura.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.greenpeace.es


Informació relacionada

Dijous, 4 de gener del 2018
Greenpeace presenta el balanç ecològic del 2017
Greenpeace fa balanç del millor i pitjor del 2017 i planteja els reptes pel 2018. Entre el millor destaquen el tancament de Garoña, la sol·licitud d'Iberdrola per tancar dues centrals tèrmiques i la moratòria a la prohibició de la pesca a l'Àrtic. Entre el pitjor: el rècord de temperatures i emissions de CO2, Trump, la sequera i els grans incendis. Com a gran repte a assolir, el canvi climàtic continua sent el número 1, al qual se sumen d'altres com la creació de la major àrea protegida del planeta a l'Antàrtida.
Diumenge, 17 de desembre del 2017
Greenpeace demana als partits que concorren a les eleccions que no oblidin temàtiques claus com el canvi climàtic
Greenpeace demana als candidats i candidates que concorren a les eleccions catalanes que no deixin de costat les qüestions mediambientals i situïn els seus esforços contra el canvi climàtic en el centre de les seves polítiques. Això permetrà a Catalunya adaptar el seu model productiu als reptes energètics i climàtics del futur i fer front a un dels principals reptes d'aquest segle: el canvi climàtic. L'organització fa arribar a les principals formacions polítiques catalanes un paquet de propostes mediambientals per la pròxima legislatura.
Dimecres, 30 d'agost del 2017
Ballant entre núvols per demanar un aire més net
La paracaidista Anastasia Barannik és la protagonista del video de la darrera campanya de Greenpeace en la que reclama un aire més net. Barannik, vicecampeona russa de paracaidisme, ha realizat una coreografia en caiguda lliure per sensibilitzar sobre els problemes mediambientals que ens amenacen, concienciar sobre la importància de mantenir l'aire net i fer prendre consciència sobre les conseqüències de la contaminació i el canvi climàtic, En el vídeo, que dura 1'20'', i ha estat gravat pel campió mundial de llançament en paracaigudes Igor Kalinin, la paracaigudista russa dansa entre núvols en caiguda lliure i al so d'un piano.
Dimarts, 10 de març del 2015
Sol Solà, nova presidenta de Greenpeace
Per aquest any les prioritats de l'organització seran el canvi climàtic, amb la mirada posada a la propera fita de la COP de París, i el model energètic, amb especial atenció als projectes de prospeccions i fracking, el medi ambient al nostre país en un context electoral, i el projecte internacional per aconseguir un santuari Àrtic, icona de la nostra última frontera natural. Es continuarà treballant en les campanyes contra la Llei Mordassa, per la protecció dels boscos, els oceans i l'agricultura sostenible.
Dijous, 19 de febrer del 2015
Presentació del llibre "Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace"
L'Espai Contrabans de Barcelona ha estat l'escenari de la presentació del llibre Rainbow Warriors, històries llegendàries dels vaixells de Greenpeace, de l'activista Maite Mompó, i editat per Pol·len Edicions. Després de treballar vuit anys com a marinera de coberta en els vaixells de Greenpeace Internacional i ser partícip de les accions directes de l'organització, Maite Mompó recull en aquest volum més de cinquanta històries viscudes a bord de les embarcacions de Greenpeace, des del primer viatge contra les proves nuclears fins a l'empresonament dels ?30 de l'Àrtic?.
1   2   3   4   5   6   7   8   9 Pàgina anterior