Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Fundació per la Prevenció de Residus i Consum

La Fundació és una entitat sense ànim de lucre i d'àmbit català, que ha estat impulsada per les entitats ecologistes i cíviques de la Federació d'Ecologistes de Catalunya, a través de la Plataforma Cívica per a la Reducció de Residus, el Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius i l'empresa Urbaser.

Amb el suport i la participació de sectors diversos de la societat civil, les administracions i el món empresarial s'ha vist la necessitat de crear una eina comuna que aglutini als diferents agents per tal d'aconseguir frenar el consum irresponsable de recursos i energia derivat del nostre model de consum actual.

Dades de contacte

Email: info@residusiconsum.org
Telèfon: 93 668 61 07
Fax: Fax: 93 680 1678
Lloc web: http://www.residusiconsum.org


Informació relacionada

Dilluns, 14 de març del 2011
Es constitueix "Estratègia catalana Residu Zero"
El Fòrum "Estratègia catalana Residu Zero" surgeix de la col·laboració intersectorial d'universitats com la UPC, la UB, l'ICTA-UAB, UdL, del mon municipalista com l'Associació de municipis per a la recollida selectiva porta a porta (AMRSPAP), municipis que desenvolupen el model Residu Mínim, entitats ecologistes i cíviques com Gaia, CAPS, Ecologistes de Catalunya, CEPA, Fundació per la Prevenció de Residus,...que han estat treballant en la Comissió promotora.
Dijous, 1 d'abril del 2010
Mesures per reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús
El sector de la distribució aplica diverses mesures per reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús. Les principals mesures contemplen sensibilitzar en l'ús d'alternatives a la bossa (el carretó, bosses reutilitzables o compostables, capses de cartró o de plàstic); polítiques comercials de cobrament de la bossa o el seu descompte si no s'utilitza i fomentar la reutilització de bosses i el seu reciclatge