Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

El medi ambient

El medi ambient" és un programa que s'emet de dilluns a divendres des del 1992. El seu objectiu és tractar els temes ambientals de forma àmplia, incidint tant en flora, fauna, espais naturals, residus i contaminació com en economia, recerca, innovació empresarial i altres àmbits

Dades de contacte

Lloc web: http://www.tv3.cat/elmediambient


Informació relacionada

Dilluns, 7 d'octubre del 2019
III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut -Del 7 al 10 d'octubre- LA GARROTXA (Girona)
Dissabte, 20 de juliol del 2019
FIRA DEL TOMÀQUET DEL VALLÈS -Centre Cívic La Fàbrica- STA. EULÀLIA DE RONÇANA
Divendres, 12 de juliol del 2019
Emergència humanitària a la Mediterrània
El Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha emès un comunicat relatiu a la dramàtica situació que es viu a hores d?ara a la Mediterrània on les persones migrants i refugiades pateixen una situació d'emergència humanitària. Aquesta crisi migratòria i social afecta necessàriament a tothom, estiguem on estiguem, ja que tots vivim en el mateix planeta que està fent aigües per tot arreu. Migrants i refugiats polítics, econòmics, climàtics... Tot forma part del mateix problema i precisa de l'esforç i la implicació de tothom, de tota la nostra societat. A continuació trametem íntegrament el comunicat emès pel Comité per a l'Acollida de les Persones Refugiades.
Diumenge, 7 de juliol del 2019
L'Ebre transporta microplàstics al Mar Mediterrani on hi aboca 2200 milions de partícules a l'any
Segons un estudi realitzat per investigadors i investigadores de ICTA de la UAB, el riu Ebre aboca anualment 2.200 milions de microplàstics al mar Mediterrani. L'estudi Un estudi analitza la distribució i concentració de microplàstics procedents d'un dels principals rius de la Mediterrània occidental. Els resultats evidencien que els deltes i estuaris són importants àrees d'acumulació de microplàstics.
Dimecres, 3 de juliol del 2019
El CCCB debat sobre la necessitat de transformar les ciutats per fer-les més habitables i sostenibles
Una vintena d'experts de diversos països confluiran al CCCB per debatre sobre la urgent necessitat de transformar les ciutats per fer-les més habitables i sostenibles. Les sessions tindran lloc aquest dijous 4 i divendres 5 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Una conversa entre Suzanne Hall, Nigel Thrift i Francesc Muñoz posarà sobre la taula conceptes clau de les noves realitats urbanes, i un seminari reunirà experts de diversos àmbits que posaran en comú idees i estratègies per dissenyar polítiques públiques efectives que permetin superar les tensions urbanes derivades de l'antropocè.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior