Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Dijous, 2 de novembre del 2017
La UAB aposta una vegada més per la mobilitat sostenible i segura al campus
Aquesta darrera edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha volgut reforçar la consciencia sobre els avantatges de traslladar-se caminant, en bicicleta o en transport col·lectiu, a la comunitat universitària, a través de tallers pràctics sobre conducció eficient o seguretat, xerrades, i fins i tot concursos amb premis tant temptadors com una bicicleta plegable o una T-Trimestral.
Dissabte, 28 d'octubre del 2017
Arrenca la prova pilot per regular l'accés amb vehicle privat al Parc Natural del Montseny
L'accés amb vehicles privats al Parc Natural ? Reserva de la Biosfera del Montseny estarà regulat aquest dissabte i diumenge, d'acord amb la posada en marxa de la prova pilot per regular l'afluència de visitants a la vall de Santa Fe de Montseny. La Diputació de Barcelona ofererirà un servei de transport públic gratuït des de l'estació de Renfe de Sant Celoni i també des de Campins fins a la vall de Santa Fe de Montseny. S'ha habilitat una zona d'aparcament per a 500 vehicles a Campins, a l'inici del Parc i es sancionarà als vehicles estacionats fora de de les zones d'aparcament.
Dimarts, 24 d'octubre del 2017
Cellers Torres investiga com reutilitzar el CO2 de la fermentació per lluitar contra el canvi climàtic
Cellers Torres veu en la captació i reutilització del CO2 de la fermentació del vi una oportunitat per minimitzar la petjada de carboni i limitar els efectes del canvi climàtic. El celler familiar del Penedès vol anar un pas més enllà en el seu compromís ambiental de reduir en un 30% les seves emissions de CO2 per ampolla del 2008 al 2020, i marca el camí cap a un compromís de 'Carbon Neutral'. Torres coincideix amb els experts en què l'única manera de mantenir les emissions a un nivell que eviti pujades de temperatura mitjana per sobre dels 2°C acordats en la COP21 de París, que per al sector vitivinícola ja serien molt crítics, és limitar la concentració de CO2 a l'atmosfera mitjançant el desenvolupament de tecnologies que permetin la captura i reutilització d'aquests gasos.
Dilluns, 23 d'octubre del 2017
Premi Catalunya d'Ecodisseny
D'entre 115 candidatures s'han premiat unes càpsules de cafè compostables; bateries portàtils biodegradables; accessoris i aparadors procedents de mobles descatalogats; trampes ecològiques per a erugues; un remolc fet de peces d'altres vehicles; i un tap i una bossa per al vi fets de xarxes de pesca. El premi, que enguany arriba a la 2a edició, s'emmarca en l'Estratègia catalana d'ecodisseny, per incorporar criteris ambientals per assolir productes més sostenibles, més segurs i menys tòxics, amb un consum menor de recursos i de matèries primeres.
Dilluns, 23 d'octubre del 2017
Rehabilitació d'edificis sense consum
El centre tecnològic Eurecat-CTM ha presentat una nova tecnologia per facilitar la presa de decisions tècniques en rehabilitacions energètiques en edificis no residencials, amb la finalitat de promoure el desenvolupament d'edificis de consum d'energia gairebé nul (nZEB) amb un cost òptim.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Informació relacionada

Dijous, 9 de desembre del 2010
Entitats ecologistes adrecen una carta oberta al nou govern català: Amb els residus no cremem la nau!
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior