Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Diumenge, 2 de desembre del 2018
Les motos contaminants tampoc podran circular per les Rondes de Barcelona en episodis de contaminació
Des d'aquest desembre les motocicletes, ciclomotors i quadricicles que no disposin de distintiu de la DGT no poden circular dins la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona durant els episodis de contaminació atmosfèrica Les motos contaminants s'afegeixen ara als turismes sense distintiu de la DGT i les furgonetes Pre-Euro1 que no poden circular dins la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona durant els episodis de contaminació atmosfèrica per NO2 des de novembre del 2017.Les restriccions tindran lloc de 7.00 h a 20.00 h els laborables de dilluns a divendres, des de l'endemà de la declaració de l'episodi fins al mateix dia que es declari el seu final.
Dissabte, 1 de desembre del 2018
La formigueta de foc arriba a la península Ibèrica
Per primer cop a Europa -en concret a Marbella- s'ha detectat una població de la formigueta de foc (Wasmannia auropunctata). Aquesta espècie prové d'Amèrica del Sud i representa un cert risc sanitari per als animals, als quals pot deixar cecs si els pica a l'ull. En l'article científic que en dona compte ha participat l'investigador de la UAB i del CREAF Xavier Espadaler.
Dijous, 29 de novembre del 2018
L'espai natural de Sant Miquel del Fai continua tancat i sense data de reobertura
Entre els projectes en curs hi ha actuacions per estabilitzar talussos i evitar la caiguda de pedres en les cingleres que envolten l'espai, especialment des de l'entrada al recinte pel Pas de la Foradada fins al salt del Tenes. La Diputació de Barcelona també treballa en la total renovació dels sistemes d'il·luminació exterior del recinte- amb substitució de lluminàries i cablejats exteriors per sistemes integrats en l'espai- i en la renovació dels 1.500 metres de baranes de tot el circuit, així com del conjunts d'instal·lacions i serveis dels diferents edifici
Dimecres, 28 de novembre del 2018
Cotxe elèctric: 15 hores gratuïtes per provar-ho
L'Ajuntament de Santa Perpètua i Som Mobilitat impulsen un programa perquè la ciutadania gaudeixi de 15 hores gratuïtes de vehicle elèctric. Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya adreçada a les persones majors de 25 anys amb dos anys de carnet de conduir i que visquin o treballin a Sta. Perpètua de Mogoda. Les persones interessades i que compleixin els requisits poden utilitzar el vehicle elèctric, un Renault ZOE, estacionats a l?aparcament de l?edifici de Desenvolupament Local. El projecte, que ha arrencat aquest novembre amb més d'una vintena d?inscrits, té una durada d'un any, i s?emmarca en el programa municipal d'impuls del vehicle elèctric que va començar al 2003, amb la inauguració del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric CREVE..
Dijous, 22 de novembre del 2018
Es presenta una Guia de mesures per reduir els danys dels senglars i d'altra fauna salvatge
Coincidint amb aquests dies en què s'estan fent batudes controlades de senglars les zones rurals més afectades per aquests animals, s'ha presentat una Guia de mesures adequades i eficients per reduir danys de mamífers de la fauna salvatge, en particular del senglar, tant en conreus i pastures, com en zones urbanes i infraestructures. La Guia ha estat promoguda per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i elaborada per l'empresa Minuartia.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior