Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Dissabte, 6 d'agost del 2016
Es manté l'alerta del pla Infocat pels incendis actius i per l'alt risc d'incendi en set comarques
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté avui en ALERTA del Pla especial d?emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT pels incendis encara actius i per l'elevat risc d'incendi forestal augmentat avui, per la previsió de vent als dos extrems de Catalunya, per la baixada d'humitats relatives i per la gran mobilitat de vehicles d'aquestes dates. L'alerta es va activar ahir coincidint amb la simultaneïtat d'incendis declarats a la Pobla de Montornès i l?Estartit. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,també ha decidit incrementar les mesures restrictives a les comarques més afectades.
Divendres, 22 de juliol del 2016
La terra que ens alimenta
El documental "La terra que ens alimenta", dirigit per Julio Molina mostra les dificultats d'un jove agricultor per tenir accés a la terra i suposa una introducció al desafiament d'accés a la terra a Europa i el poder de les comunitats per superar-los.
Divendres, 22 de juliol del 2016
Sis comarques catalanes han assolit l'objectiu europeu de recollida selectiva per al 2020
La comarca d'Osona se situa al capdavant en qualitat de recollida, seguida del Pallars Sobirà, la Terra Alta, La Segarra i l'Alt Urgell. L'any 2015 es van generar a Catalunya 3,7 milions de tones de residus municipals, que corresponen a 1,35 quilos de deixalles per habitant i dia. Del total dels residus municipals, es van recollir selectivament el 39%, és a dir, 1,4 milions de tones, que representa un 3,7% d'increment respecte el 2014. De la fracció resta -la que no es recull de forma selectiva- ha augmentat més d'un 11% la que es deriva a plantes de tractament mecànic i biològic, que permeten recuperar una part dels materials. Ha disminuït un 15,6% l'entrada a abocadors com a destí primari i un 6,8% la que s'envia a incinerar. Aquestes són dades extretes del balanç estadístic de residus municipals de l'any 2015,
Dijous, 21 de juliol del 2016
Finalitzen les alertes per risc d'incendi i onada de calor però es demana no abaixar la guàrdia
A partir de la disminució del risc d'incendi i de la millora de les condicions meteorològiques, amb la finalització de l'Onada de Calor avui, Protecció Civil de la Generalitat desactiva l'Alerta del Pla INFOCAT per risc d'incendis forestals, que es mantindrà en situació de Prealerta. Davant l'entrada demà d'un front de tempestes amb llamps, es demana alertar immediatament el telèfon d'emergències 112 davant la possible aparició d'ignicions causades per llamps.
Dimecres, 20 de juliol del 2016
Es mantenen les alertes per risc d'incendi i altes temperatures
El Departament d'Interior manté en fase d'alerta els plans INFOCAT per risc d'incendi alt que afecta 30 comarques i el Pla PROCICAT davant l'onada de calor iniciada dimarts. Aquesta tarda es preveuen tempestes amb llamps a diverses zones del territori. El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca manté avui el Pla ALFA 3 a 17 municipis de la Catalunya Central i restringeix els accessos al Parc de Montserrat tot i que l'accés al recinte del Monestir per carretera restarà obert .Aquestes restriccions desapareixeran dijous si es mantenen les previsions.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Informació relacionada

Dijous, 9 de desembre del 2010
Entitats ecologistes adrecen una carta oberta al nou govern català: Amb els residus no cremem la nau!
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior