Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Dijous, 23 de març del 2017
TAKASHI ASANO, expert en la reutilització de l'aigua, a l'acte d'Aigües de Barcelona per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua
Dimecres, 22 de març del 2017
Catalunya Futur Verd
La clau de la sostenibilitat rau en una consciència i autoestima territorial que integri els ideals urbà i rural, que s'ha volgut descriure com a una estratègia vintcentista per a una nova territorialitat. Una condició indispensable per aquesta nova territorialitat és que la vocació global dels valors urbans vagin acompanyats d'una forta vinculació local i territorial. Partint d'aquesta premisa, s'obre el cicle "Catalunya Futur Verd" amb una primera jornada inaugural presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull. Les dues properes jornades, previstes per al 26 d'abril i el 18 de maig, tractaran les bases biofísiques d'un nou model de desenvolupament basat en l'eficiència ambiental i les bases polítiques d'una estratègia de país per fer compatible la vocació global amb la vinculació al lloc.
Dimecres, 22 de març del 2017
L'experiment de l'aigua, una plataforma per autoavaluar-se i conscienciar
En motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, l'Agència Catalana de l'Aigua amb la col·laboració de la Fundació Agbar i Domestic Data Streamers han creat una plataforma interactiva que permet automesurar-se sobre la sernsibilitat ambiental a partir de senzilles preguntes sobre els hàbits de consum d'aigua, però també d'alimentació, de vestir i de transport. A partir d'aquesta mena de test es genera una planta imaginària que seria l'adequada per la persona que ha fet el test i se n'expliquen les característiques i el consum hídric. L'experiència es pot viure de forma virtual, però també de forma presèncial a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en una activitat que ha generat d'interès de més d'un miler de visitants.
Dimecres, 22 de març del 2017
El Foro de la Economía del Agua afirma que la seguritat hídrica a Catalunya no està garantida
El director acadèmic del Foro de la Economia del Agua, Gonzalo Delacámara, s'ha referit a la seguretat hídrica de Catalunya dient que aquesta no està garantida i que les inversions pendents en infraestructures, la sobre explotació i l'excés de contaminació posen en risc l'abastiment i la qualitat de l'aigua en tots els seus usos.
Dimecres, 22 de març del 2017
DIA MUNDIAL DE L'AIGUA
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Informació relacionada

Dijous, 9 de desembre del 2010
Entitats ecologistes adrecen una carta oberta al nou govern català: Amb els residus no cremem la nau!
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior