Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Dijous, 22 de juny del 2017
El Museu del Clima i la Ciència obre portes
Coincidint amb el primer dia d'estiu, aquest dimecres 21 de juny ha obert portes a Lleida el Museu del Clima i de la Ciència, un espai que uneix un projecte museogràfic de Jorge Wagensberg i un projecte arquitectònic de Toni Gironès. Un equipament dedicat a la difusió científica i on també tindran un gran pes activitats culturals, socials i educatives de tot tipus, i situat en un espai de 5 hectàrees al Turó de Gardeny, al barri de la Mariola, que es planteja com un espai viu i en constant interacció tant amb la natura com amb el visitant. Ell Museu, que recupera un projecte que va quedar aturat l'any 2009 per la crisi ecolòmica, neix amb la voluntat d'oferir a la societat un espai per a la divulgació científica i, alhora, custodiarà el llegat del científic lleidatà Joan Oró, una de les figures més universals de Lleida.
Dimecres, 21 de juny del 2017
Com més punts de recollida, més aparells reciclats. Nova onada de la campanya de foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics
L'Agència de Residus de Catalunya torna a engegar la campanya per al foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics que va iniciar a principis de 2016. Sota el lema "Com més punts de recollida, més aparells reciclats", la campanya pretén informar els ciutadans que poden dur els aparells vells de què vulguin desfer-se'n a les botigues d'electrodomèstics, i aconseguir que els consumidors percebin el comerç com un canal prioritari de recollida per incrementar la seva recollida, aprofitant la seva proximitat.
Dilluns, 19 de juny del 2017
SETMANA DE L'ENERGIA -Del 19 al 25 de juny-
Dissabte, 17 de juny del 2017
Per un Mediterrani sense plàstics. La campanya de Greenpeace a Barcelona
El Rainbow Warrior va començar la seva marxa en aigües mediterrànies el 8 de juny, dia dels Oceans, amb la presentació de l'informe "Un Mediterrani ple de plàstic. Estudi sobre la contaminació per plàstics, impactes i solucions", elaborat per la unitat científica de Greenpeace. L'informe constata el greu problema de contaminació plàstica que pateix aquesta mar, la densitat de plàstics de la qual és igual a la que trobem a les denominades "sopes de plàstics" del Pacífic, amb una mitjana d'una peça de plàstic cada 4 m2. El Rainbow Warrior va arribar a Barcelona el divendres 16 de juny i s'hi estarà fins diumege al vespre.. La nit de dissabte, la coberta del vaixell de Greenpeace va acollir un concert de la cantant Anne B., en el que també va participar, amb dos temes, en Noni, el cantant de Lori Meyers, De Barcelona, el Rainbow Warrior continuarà la campanya cap a Itàlia, Croàcia, Grecia i Bulgària.
Dissabte, 17 de juny del 2017
Dia mundial de la lluita contra la desertització i la sequera
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Informació relacionada

Dijous, 9 de desembre del 2010
Entitats ecologistes adrecen una carta oberta al nou govern català: Amb els residus no cremem la nau!
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior