Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes de Catalunya

La Federació d'Ecologistes de Catalunya, és el fruit d'un procés de coordinació entre entitats ecologistes ccíviques catalanes i plataformes en defensa del territori que es va iniciar el 1996 i que vol servir per reforçar les dinàmiques i lluites ecologistes pròpies de cada associació que en forma part donant-los una projecció a tot l'àmbit territorial del Principat a través de l'intercanvi d'idees i experiències.

Dades de contacte

Email: correu@ecologistes.cat
Telèfon: 936802751
Lloc web: http://www.ecologistes.cat


Informació relacionada

Dijous, 4 de maig del 2017
BIOCULTURA BARCELONA -Del 4 al 7 de maig- PALAU SANT JORDI- Barcelona-
Divendres, 28 d'abril del 2017
Un trentena d'institucions meteorològiques mundials demana mesures urgents contra el canvi climàtic
Una coalició internacional de 33 societats i institucions meteorològiques i climàtiques, a la qual el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i l?Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) hi estan adherides, han donat a conèixer una declaració col·lectiva sobre el clima global en motiu de la celebració del Dia de la Terra, que enguany s'ha centrat en el coneixement del medi ambient i el clima.
Dimarts, 25 d'abril del 2017
BiciUAB, un nou servei per fomentar l'ús de la bicicleta a la UAB
El Servei BiciUAB és un centre integral de la bicicleta, situat en un local a l'interior de l'estació de FGC, que vol fomentar l'ús d'aquest vehicle com a mitjà de transport quotidià i sensibilitzar sobre la necessitat de practicar una mobilitat més sostenible. El BiciUAB, que neix fruit de la col·laboració entre la UAB, Ferrocarrils de la Generalitat i l'ÀMB, inclou lloguer, venda i reparacions de bicicletes, cursos, informació, assessorament, botiga, etc., i aconseguir que s'utilitzi la bicileta en els desplaçaments per arribar al campus així com en el seu interior. El campus de la UAB -format per unes 40.000 persones- genera uns 220.000 desplaçaments diaris.
Dilluns, 24 d'abril del 2017
Una seixantena d'activitats programades en la primera Setmana Sense Soroll
Catalunya celebra per primer cop la Setmana Sense Soroll, per sensibilitzar la ciutadania dels efectes de la contaminació acústica i promoure'n solucions. Del 24 al 30 d'abril, se celebraran més de seixanta activitats arreu del territori, per conscienciar la societat de la necessitat d'abordar aquest tema. Sota el lema ?Silenci si us plau', la campanya neix amb la voluntat d'aglutinar totes aquelles iniciatives promogudes, tant en l'àmbit públic com privat,
Dilluns, 24 d'abril del 2017
El Parc d'Aigüestortes proposa escoltar la natura
El 24 d'abril es celebra el Dia Internacional de la Sensibilització envers el Soroll amb l'objectiu de conscienciar sobre la problemàtica del soroll com a factor de contaminació mediambiental i fomentar comportaments saludables que afavoreixin el civisme acústic.En motiu de la celebració d'aquest dia i dins del programa de la Setmana Sense Soroll, el Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, juntament amb els Parcs de Catalunya, organitzen l'activitat "Vine a Escoltar el Parc", que consisteix en escoltar els sons de la natura i enregistrar-los.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Informació relacionada

Dijous, 9 de desembre del 2010
Entitats ecologistes adrecen una carta oberta al nou govern català: Amb els residus no cremem la nau!
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior