Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Consell Assessor per al desenvolupament Sostenible

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat per assessorar el Govern i promoure la participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions sobre el desenvolupament sostenible.

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat l'any 1998 per assessorar el Govern de la Generalitat de Catalunya i promoure la participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

El CADS està integrat per 15 consellers i el president del Consell. Tots ells són experts de reconegut prestigi que gaudeixen del suport d'un cos tècnic integrat per professionals del medi ambient i la sostenibilitat. El CADS està adscrit al Departament de la Vicepresidència, del qual n'és funcionalment autònom, per garantir la seva objectivitat i independència.

Les tasques del CADS també fan un especial èmfasi en la difusió dels valors ambientals i el foment de la cultura de la sostenibilitat en la societat catalana. El CADS té la voluntat de contribuir a la reflexió sobre les condicions que fan possible que la cultura de la sostenibilitat impregni la societat catalana i els processos de presa de decisions, amb l'objectiu que la sostenibilitat esdevingui un element bàsic del capital social del nostre país.

Dades de contacte

Avinguda de Sarrià, 30, 1er, 3a
Barcelona • 08029
Telèfon: 933 633 867
Fax: 934 100 939
Lloc web: http://www.gencat.cat/cads


Informació relacionada

Dimecres, 9 de desembre del 2009
Consumir menys per l'equitat ambiental
L'actual model de producció industrial globalitzat dels països del Nord s'abasteix en gran part de recursos naturals del Sud (minerals, petroli, gas natural, productes agrícoles) on com a contrapartida s'hi provoquen una sèrie d'impactes socials i ambientals força negatius. Aquest intercanvi desigual genera un deute ecològic dels països del nord envers als del sud.
Dimecres, 9 de desembre del 2009
La setmana del CADS en imatges
El Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible, el CADS, ha complert 10 anys enguany i per celebrar-ho va organitzar, entre el 14 i el 16 d'octubre del 2009, un seguit actes i activitats al Consorci El Far de Barcelona. A continuació es poden consultar, per àmbits, els resultats del procés participatiu "Reptes per la sostenibilitat", el vídeo resum de les jornades, i d'altres documents i ponencies presentades al llarg de la Setmana.
Divendres, 4 de desembre del 2009
Germina, que alguna cosa en queda
Si hi ha alguna pràctica escolar que recordem és la de fer germinar una mongeta i després plantar-la per estudiar-ne el creixement. Fer créixer plantes comestibles al balcó o al terrat de casa és possible i fàcil. No cal ser tan fervents de l'agricultura urbana com el pagès de terrat Joan Carulla, que té un veritable verger al seu pis del barri de la Sagrera de Barcelona, amb més de 2 tones de terra cultivable
Diumenge, 29 de novembre del 2009
Aigua i canvi climàtic
Conclusions del II Simposi de l?Institut de l?Aigua
Dissabte, 28 de novembre del 2009
Ecoturisme a Catalunya
El CADS, en col·laboració amb el Departament d'Innovació, Universitat i Empresa (DIUE), presenta l'informe Ecoturisme a Catalunya. Una alternativa de turisme sostenible a la natura.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Logotip del CADSCADS Logotip del CADS
Autoria: CADS
Fotografia de la web del CADS Fotografia de la web del CADS

Informació relacionada

Dissabte, 20 de setembre del 2014
Nous consellers als CADS
Dilluns, 2 de juliol del 2012
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible renova part dels seus consellers
Dimecres, 9 de març del 2011
Encoman-ho!
Dilluns, 28 de febrer del 2011
Cap a organitzacions baixes en carboni
Dilluns, 14 de febrer del 2011
Un regal que marca la diferència
Dilluns, 7 de febrer del 2011
New Green Tech's
Divendres, 7 de gener del 2011
Prevenir abans de guarir
Dilluns, 20 de desembre del 2010
Terra és femení
Dilluns, 13 de desembre del 2010
Volant sobre el terra
Dimarts, 9 de novembre del 2010
Una nova (i verda) revolució industrial
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior