Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Consell Assessor per al desenvolupament Sostenible

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat per assessorar el Govern i promoure la participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions sobre el desenvolupament sostenible.

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat l'any 1998 per assessorar el Govern de la Generalitat de Catalunya i promoure la participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

El CADS està integrat per 15 consellers i el president del Consell. Tots ells són experts de reconegut prestigi que gaudeixen del suport d'un cos tècnic integrat per professionals del medi ambient i la sostenibilitat. El CADS està adscrit al Departament de la Vicepresidència, del qual n'és funcionalment autònom, per garantir la seva objectivitat i independència.

Les tasques del CADS també fan un especial èmfasi en la difusió dels valors ambientals i el foment de la cultura de la sostenibilitat en la societat catalana. El CADS té la voluntat de contribuir a la reflexió sobre les condicions que fan possible que la cultura de la sostenibilitat impregni la societat catalana i els processos de presa de decisions, amb l'objectiu que la sostenibilitat esdevingui un element bàsic del capital social del nostre país.

Dades de contacte

Avinguda de Sarrià, 30, 1er, 3a
Barcelona • 08029
Telèfon: 933 633 867
Fax: 934 100 939
Lloc web: http://www.gencat.cat/cads


Informació relacionada

Dijous, 4 de novembre del 2010
Mitjans de comuniació per la sostenibilitat
El dia després que es donés a conèixer la primera part del quart informe sobre el canvi climàtic del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (GIECC), els rotatius d'arreu del món en van recollir, a la portada, i de forma unànime, les conclusions. Aquest fet, tan rar aleshores, es va repetir al cap d'unes setmanes, quan es va donar a conèixer la segona part d'aquell informe, relativa als impactes del canvi climàtic. Les notícies sobre medi ambient estan assolint cada cop més protagonisme en l'agenda dels mitjans de comunicació, i aquesta situació demana uns professionals que siguin capaços d'interpretar i comunicar amb rigor la informació ambiental, i que coneguin quines són les fonts d'informació a les quals han de recórrer per fer-ho.
Diumenge, 17 d'octubre del 2010
Made in ... casa meva
L'afició pel "fes-t'ho tu mateix" engresca cada cop més persones, tant si parlem d'elaborar sabó com cervesa, melmelades o mobles personalitzats. En el moment actual, a l'entorn laboral i domèstic ens hem alliberat d'una bona part de les tasques manuals que fins no fa gaire formaven part de la rutina diària. La producció industrial, a més, ha facilitat que puguem disposar, en qualsevol comerç proper, de tot tipus de béns de consum, de bona qualitat i a preus assequibles.
Dilluns, 13 de setembre del 2010
Sostenibilitat a la Mediterrània
La regió Mediterrània, formada per 22 països i amb 460 milions d'habitants, està situada a la cruïlla de tres continents: Àfrica, Àsia i Europa. S'hi concentren el 10% de les espècies de plantes superiors i el 7% de les espècies marines conegudes fins ara, el 60% de la població mundial que viu en països en condicions d'escassetat d'aigua i, amb 275 milions de visitants, és la principal destinació turística del món.
Dijous, 9 de setembre del 2010
DIRMAS, tota la recerca en un click!
En quines universitats catalanes es fa recerca sobre la reutilització de fonts d'aigua alternatives? Hi ha algun centre de Blanes on s'estudiï la biodiversitat? Algun grup d'investigadors de Lleida fa recerca en canvi climàtic? Trobar la resposta a aquestes preguntes és, ara, més fàcil i ràpid que mai: només cal entrar al web del Directori de Medi Ambient i Sostenibilitat (DiRMAS) www.dirmas.cat, i fer una cerca per paraula clau, grup de recerca, responsable, centre, àmbit d'investigació o població.
Dimecres, 30 de juny del 2010
Presentació 2n Informe del Canvi Climàtic a Catalunya.
En aquest vídeo es fa una síntesi de la roda de premsa de presentació del "2n Informe del Canvi Climàtic a Catalunya" realitzada durant el matí del dia 28 de juny de 2010 al CosmoCaixa Barcelona on van intervenir Ramon Arribas, director del CADS, Frederic Ximeno, director general de Polítiques ambientals i sostenibilitat del DMAH, Enric Banda, director de l'Àrea de Ciència, Investigació i Medi Ambient de la Fundació "la Caixa", i el coordinador del 2n Informe i del GECCC, el físic Josep Enric Llebot.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Logotip del CADSCADS Logotip del CADS
Autoria: CADS
Fotografia de la web del CADS Fotografia de la web del CADS

Informació relacionada

Dissabte, 20 de setembre del 2014
Nous consellers als CADS
Dilluns, 2 de juliol del 2012
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible renova part dels seus consellers
Dimecres, 9 de març del 2011
Encoman-ho!
Dilluns, 28 de febrer del 2011
Cap a organitzacions baixes en carboni
Dilluns, 14 de febrer del 2011
Un regal que marca la diferència
Dilluns, 7 de febrer del 2011
New Green Tech's
Divendres, 7 de gener del 2011
Prevenir abans de guarir
Dilluns, 20 de desembre del 2010
Terra és femení
Dilluns, 13 de desembre del 2010
Volant sobre el terra
Dimarts, 9 de novembre del 2010
Una nova (i verda) revolució industrial
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior