Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimecres, 4 d'abril del 2018
Conveni per protegir una roureda del Parc del Montnegre
D'acord amb el conveni, es deixarà sense efecte l'aprofitament forestal d'aquesta finca durant un període de 20 anys, i es redactarà un instrument d'ordenació forestal per tal de col·laborar en la conservació de la roureda i de la flora i fauna associades. Canvi, el propietari rebrà una compensació econòmica pels beneficis de l'explotació forestal que deixarà de percebre.
Diumenge, 1 d'abril del 2018
Com sobreviure a la ciutat si ets una papallona
La vida de ciutat no és fàcil per a una papallona. Moltes moren quan es mouen d'un jardí a un altre o buscant un aliment en particular que és escàs. Per mirar d'ajudar les papallones a moure's per la ciutat i no morir en l'intent, s'ha creat un observatori de papallones coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals de la UAB. El CREAF coordina l'equip científic que hi ha darrere d'aquesta iniciativa pionera que, amb l'ajuda d'un equip de persones voluntàries, segueixen l'evolució de les poblacions de papallones a 54 jardins de Barcelona i Madrid.
Divendres, 30 de març del 2018
El nombre d'ossos als Pirineus arriba als 43
La població d'osssos als Pirineus ha arribat el 2017 als 43 exemplars identificats entre Catalunya, Aragó, Navarra i França. El gruix de la població (41) es localitza a la zona central, que inclou una superfície d'uns 4.000 km2 que abasta el Pirineu de Lleida i l'Aran, l'Alta Garona i l'Arieja. Els altres 2 exemplars s'han localitzat als Pirineus Atlàntics, encara que també s'han apropat als Pirineus centrals.
Dimarts, 27 de març del 2018
Catalunya necessita un Departament de Medi Ambient únic i potent que unifiqui polítiques
Entitats ecologistes i ambientals van presentar al govern català en funcions un manifest per demanar la recuperació del Departament de Medi Ambient, com "una eina imprescindible per facilitar que la preservació del patrimoni natural i les polítiques ambientals i de sostenibilitat esdevinguin una peça clau i transversal" tant en el futur de Catalunya com en l"acció de les institucions de govern. Les entitats assenyalen que la diversificació de polítiques ambientals en dos departaments dificulta, més que ajuda, la protecció i la generació de polítiques proteccionistes, i reclament a més, transversalitat ambiental a tot el govern. El Manifest va sorgir del III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya celebrat el passat 16 de febrer al CCCB de Barcelona.
Dilluns, 26 de març del 2018
The Newton Machine, emmagatzematge d'energia que s'allibera per la força de la gravetat
El CCCB de Barcelona acull faquests dies l'exposici The Newton Machine, un projecte que mostra com una bateria alternativa emmagatzema energia gràcies a la força de la gravetat. La mostra exposa el projecte guanyador del II Premi Internacional Canvi Canvi Climàtic a la Innovació Cultural i proposa un nou mètode d'emmagatzematge d'energia que utilitza la força de la gravetat, El projecte s'ha provat a Madeira i a l'illa escocessa d'Eday i ara arriba a Barcelona per a ser exposat fins el 15 d'abril.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior