Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Divendres, 4 de maig del 2018
Catalunya implanta per primera vegada els cabals ambientals de manera generalitzada per a millorar l'estat dels rius
La planificació hidrològica catalana adopta com a mesura estratègica la implantació generalitzada de cabals ambientals obligatoris a tots els rius de les conques internes. En les darreres comissions de desembassament ja s'han fixat els cabals dels rius Ter, Llobregat, Muga i Foix per a fer-los efectius a partir de l'1 de juny. La planificació s'ha previst en dues fases: aquest 2018 s'aplicarà als trams de rius protegits i a partir del 2020 a la resta de cursos fluvials. Aquestes mesures incorporen les aportacions recollides durant els tràmits d'al·legacions i de participació ciutadana previs a l'aprovació del Pla de gestió i també en els acords de la Taula del Ter.
Dijous, 3 de maig del 2018
El Dia de la Llibertat de Premsa compleix 25 anys
Avui, Dia Mundial de Mundial de la Llibertat de Premsa, l'Associació de Mitjans d'Informació ha fet públic un manifest, en el que expressa el seu compromís amb la defensa de la Llibertat de Premsa i el lliure exercici del periodisme com a principis bàsics i irrenunciables de l'Estat de dret, com a aval de control eficaç sobre la gestió pública i com a expressió de convivència democràtica, així com el seu suport i respecte d'aquesta llibertat com a pilar essencial d'una societat democràtica, transparent i compromesa amb el progrés. Podeu llegir el manifest complert a continuació d'aquest encapçalament.
Dijous, 3 de maig del 2018
BIOCULTURA Del 3 al 6 de maig -Palau Sant Jordi- BARCELONA
Dimarts, 1 de maig del 2018
Òlibes per protegir cultius de producció ecològica
L'actuació forma part d'una prova pilot que la Generalitat té en marxa per potenciar la gestió integrada de plagues en producció ecològica i integrada. I ho fa mitjançant l'alliberament d'espècies concretes, que intervenen en la cadena alimentària, i serveixin per controlar la proliferació de plagues que podrien danyar els cultius.
Diumenge, 29 d'abril del 2018
Plaga de meduses a la costa catalana
Les platges de la costa catalana estan repletes de meduses que han arribat en els darrers dies. N'hi ha desenes de milers i són del tipus velella. Es tracta d'una espècie habitual a la costa oest dels Estats Units, encara que també es poden trobar en aigües interiors del litoral català. De fet, aquest és el cas d'ara que han arribat a les platges de la costa brava des de Palamós fins al Port de la Selva, però també el Maresme i el Garraf. Els especialistes, que afirmen que no s'havien vist mai colònies tan grans a la costa catalana. diuen que malgrat que tenen tentacles, el verí d'aquestes meduses és inofensiu per a les persones.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior