Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimarts, 4 de juliol del 2017
Impuls al gas natural com a combustible de vehicles per part de Seat i Gas Natural Fenosa
Seat i Gas Natual Fenosa han signat un acord estratègic per potenciar projectes d'innovació conjunta i expandir l'ús del gas natural en l'àmbit de la mobilitad a España. Aquesta aliança pretén possibilitar el lideratge i el posicionament del gas natural vehicular com a combustible eficient i alternatiu en el transport. Ambdues companyies afirmen que el gas natural com energia per a la propulsió de vehicles ofereix avantatges mediambientals i econòmiques i suposa una alternativa als combustibles tradicionals, ja que permet reduir les emissions a l'atmosfera millorant així la qualitat de l'aire de les ciutats, i afirmen que l'ús d'aquest combustible redueix en més d'un 85% les emissions d'òxid de nitrògen i ajuda a rebaixar en un 24% les emissions de CO2, així com pràcticament totes les particules en suspensió. Per això, afirmen que aquesta energía contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.
Dilluns, 3 de juliol del 2017
La central nuclear de Garoña es tanca definitivament
El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres el tancament de la central nuclear de Santa Maria de Garoña a Burgos. La data definitiva serà el 5 de juliol del 2013. A més amés, s'ha aprovat el pla d'acció territorial d'alternativa econòmica, per reactivar l'activitat de la zona. La vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat que el tancament és definitiu i irreversible. El PP havia alertat que si tornava a presidir el govern espanyol intentaria fer la central operativa els deu anys que va recomanar el Consell de Seguretat Nuclear.
Dijous, 22 de juny del 2017
El Museu del Clima i la Ciència obre portes a Lleida
Coincidint amb el primer dia d'estiu, el dimecres 21 de juny ha obert portes a Lleida el Museu del Clima i de la Ciència, un espai que uneix un projecte museogràfic de Jorge Wagensberg i un projecte arquitectònic de Toni Gironès. Un equipament dedicat a la difusió científica i on també tindran un gran pes activitats culturals, socials i educatives de tot tipus, i situat en un espai de 5 hectàrees al Turó de Gardeny, al barri de la Mariola, que es planteja com un espai viu i en constant interacció tant amb la natura com amb el visitant. Ell Museu, que recupera un projecte que va quedar aturat l'any 2009 per la crisi ecolòmica, neix amb la voluntat d'oferir a la societat un espai per a la divulgació científica i, alhora, custodiarà el llegat del científic lleidatà Joan Oró, una de les figures més universals de Lleida.
Dimecres, 21 de juny del 2017
Com més punts de recollida, més aparells reciclats. Nova onada de la campanya de foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics
L'Agència de Residus de Catalunya torna a engegar la campanya per al foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics que va iniciar a principis de 2016. Sota el lema "Com més punts de recollida, més aparells reciclats", la campanya pretén informar els ciutadans que poden dur els aparells vells de què vulguin desfer-se'n a les botigues d'electrodomèstics, i aconseguir que els consumidors percebin el comerç com un canal prioritari de recollida per incrementar la seva recollida, aprofitant la seva proximitat.
Dilluns, 19 de juny del 2017
SETMANA DE L'ENERGIA -Del 19 al 25 de juny-
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior