Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimecres, 15 de maig del 2019
Margalef referent universal
Mestre savi, amb la modestia de savi de debó. Pare de la limnologia a escala internacional. Teòric de l'ecologia terrestre, formador de les primeres fornades d'ecòlegs acadèmics del país: Terradas, Ros, Flos, Prat, Rieradevall, Estrada, Gràcia, Folch i un llarg etc. Gran savi, modèstia pregona. Mestre intemporal.
Dimarts, 14 de maig del 2019
El govern català declara l'emergència climàtica
El Govern de la Generalitat ha volgut unir-se a les institucions públiques que han declarat formalment una emergència climàtica i ambiental. La declaració d'emergència climàtica, que te per objectiu assolir les fites en matèria de mitigació establertes a la Llei del canvi climàtic del 2017, és un dels acords aprovats en el Consell Executiu d'aquesta setmana. Catalunya esdevé el quart país que assumeix aquesta declaració, després d'Escòcia, Gal·les i el Regne Unit. Tot i que l'acord no va acompanyat d'un calendari de desplegament de les mesures que planteja, el moviment juvenil Friday For Future de Catalunya s'ha mostrat satisfet amb aquesta declaració, i - si mirem més enllà- la mateixa Greta Thunberg se n'ha fet ressó al seu Twitter.
Dissabte, 11 de maig del 2019
Catalunya va reciclar 261.701 tones d'envasos el 2018, un 3,3 % més que el 2017
El compromís dels ciutadans catalans amb el reciclatge d'envasos ha assolit el 2018 el seu any rècord. Aquesta és la conclusió principal que s'extreu de la presentació de les dades de reciclatge 2018 d'Ecoembes. En total, a Catalunya es van reciclar 261.701 tones d'envasos domèstics, un 3,3 % més que en l'any anterior, dada que demostra que Catalunya segueix fent passos cap a una societat cada vegada més compromesa amb l'economia circular.
Dijous, 9 de maig del 2019
BIOCULTURA - Fira de productes ecològics i consum responsable- Del 9 al 12 de maig - Palau Sant Jordi- BARCELONA
Dimarts, 7 de maig del 2019
La Universitat Politècnica de Catalunya aprova una declaració sobre l'Estat d'Emergència Climàtica
La declaració, que s'ha presentat amb el suport de diversos col·lectius, busca contribuir a situar el debat climàtic en la política catalana, espanyola, europea i global, i crear un espai que, segons aquesta declaració, fins ara li ha estat negat. El text està en la línia del moviment global Fridays for Future i ha estat aprovada el dimarts 7 de maig en la sessió ordinària del Claustre Universitari de la UPC de Barcelona. D'aquesta manera, la UPC segueix els exemples de les universitats de Bristol i Newcastle, així com el de la primera ministra escocesa Nicola Sturgeon.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior