Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimarts, 12 de febrer del 2019
Frenar el despoblament, una qüestió transversal
Catalunya afronta aquesta problemàtica de manera transversal i participada pels diferents departaments de la Generalitat que hi tenen competències i que incideixen en les estratègies per a afavorir el relleu generacional, la dinamització socioeconòmica, i la qualitat de vida en les zones rurals per a fomentar l?arrelament de la població i la seva fixació al territori.
Dimarts, 12 de febrer del 2019
L'adaptació dels cultius a les condicions ambientals del canvi climàtic és un dels principals reptes del sector agrícola
El els propers anys arribaran al mercat varietats de poma i pera adaptades a climes càlids. Aquestes varietats ja s'estan treballant i es caracteritzen per tenir una qualitat excel·lent i una alta coloració en condicions d'altes temperatures i escassetat d'aigua.
Divendres, 8 de febrer del 2019
Arranca la quarta edició de la Marató de l'Estalvi Energètic
Divendres, 8 de febrer del 2019
Can Jardí, el primer polígon circular de Rubí
Can Jardí fa les primeres passes per convertir-se en el primer polígon circular de Rubí. Un projecte de gestió sostenible i millora de la competitivitat empresarial, que té com a eix vertebrador l'economia circular. La prova pilot del projecte, a càrrec de l'Ajuntament i empreses privades, començarà l'1 de març del 2019.
Dimecres, 6 de febrer del 2019
Accions per protegir la ciutadania europea de la contaminació atmosfèrica, el soroll i les temperatures extremes
Un informe de l'Agència Europea del Medi Ambient publicat aquest gener adverteix que tot i la millora de la qualitat ambiental d'Europa, la salut de la ciutadania europea més vulnerable resulta molt afectada, i de forma desproporcionada, per la contaminació atmosfèrica, la contaminació acústica i les temperatures extremes, L'informe crida l'atenció sobre la relació entre els problemes socials i els ambientals a Europa. Els impactes que tenen sobre la salut humana les amenaces ambientals reflecteixen les diferències en els ingressos, l'atur i els nivells d'educació.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior