Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimarts, 9 de maig del 2017
Hotels d'insectes als horts urbans de Sant Andreu de la Barca
Per reproduir l'hàbitat natural dels animals i facilitar-ne la seva presència, l''Ajuntament de Sant Andreu de la Barca instal·larà hotels d'insectes als horts ecològics de la ciutat. La iniciativa pretén crear un espai per acollir i oferir refugi a aquests animals ja que ofereixen un espai idoni per resguardar-se durant els períodes d'hibernació o per fer-lo servir com a niu.
Dimarts, 9 de maig del 2017
L'observació d'ocells al Parc Natural del Delta de l'Ebre disposa d'una nova eina
El Parc Natural del Delta de l'Ebre disposa d'un nou element divulgatiu sobre els valors de la fauna deltaica, i més concretament, sobre els seus ocells. Acaba d'editar 5.000 exemplars d'un nou mapa titulat "On fer Birdwatching al delta de l'Ebre". Amb aquesta publicació els usuaris podran trobar els millors llocs per observar ocells en aquesta zona humida, a més de rebre indicacions d'on descobrir les principals famílies d'aus. A la part posterior del mapa, hi figura el llistat, o checklist, de totes les espècies d'ocells que s'hi han observat. El document incorpora un codi QR amb les principals recomanacions perquè aquesta activitat tingui el menys impacte possible. També informa sobre tots els equipaments i museus interpretatius presents al Delta.
Dilluns, 8 de maig del 2017
CONGRÉS OCEANOISE 2017-Del 8 al 12 de maig- Auditor Municipal Eduard Toldrà VILANOVA I LA GELTRÚ
Dilluns, 8 de maig del 2017
Com combatre la contaminació acústica als oceans
Les activitats humanes a alta mar, com el trànsit de vaixells, l'extracció de petroli, la construcció de parcs eòlics o les maniobres militars, provoquen contaminació acústica al mar cosa que suposa una condemna per a la vida marina, ja que provoca canvis físics i de comportament en moltes espècies marines. El Congrés Oceanoise 2017 reunirà, durant cinc dies, els màxims responsables mundials en la lluita contra la contaminació acústica en els ecosistemes marins -comunitat científica, indústria, agències governamentals i ONGs- amb l'objectiu de conèixer les darreres innovacions científiques i desenvolupaments tecnològics per trobar solucions a aquesta problemàtica global.
Divendres, 5 de maig del 2017
Arrenca la campanya informativa sobre la prohibició de donar bosses de plàstic als comerços
Està prohibit lliurar gratuïtament bosses de plàstic a qualsevol establiment comercial de Catalunya. L'excés d'ús de bosses de plàstic està malmetent el nostre medi. I, per tant, a nosaltres mateixos. Per això és necessari reduir-ne el seu consum, i evitar que se?n lliurin de franc. Això és el que es pretén amb la llei 5/2017, de 28 de març, que va entrar en vigor el 31 de març i que ara des d'ara és objecte d'una campanya informativa que a més de conscienciar sobre la necessitat de reduir l'ús de bosses de plàstic, vol recordar que ara està prohibit distribuir-les gratuitament als comerços com es feia fins fa poc.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior