Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dilluns, 19 de juny del 2017
SETMANA DE L'ENERGIA -Del 19 al 25 de juny-
Dissabte, 17 de juny del 2017
Dia mundial de la lluita contra la desertització i la sequera
Dissabte, 17 de juny del 2017
Per un Mediterrani sense plàstics. La campanya de Greenpeace a Barcelona
El Rainbow Warrior va començar la seva marxa en aigües mediterrànies el 8 de juny, dia dels Oceans, amb la presentació de l'informe "Un Mediterrani ple de plàstic. Estudi sobre la contaminació per plàstics, impactes i solucions", elaborat per la unitat científica de Greenpeace. L'informe constata el greu problema de contaminació plàstica que pateix aquesta mar, la densitat de plàstics de la qual és igual a la que trobem a les denominades "sopes de plàstics" del Pacífic, amb una mitjana d'una peça de plàstic cada 4 m2. El Rainbow Warrior va arribar a Barcelona el divendres 16 de juny i s'hi estarà fins diumege al vespre.. La nit de dissabte, la coberta del vaixell de Greenpeace va acollir un concert de la cantant Anne B., en el que també va participar, amb dos temes, en Noni, el cantant de Lori Meyers, De Barcelona, el Rainbow Warrior continuarà la campanya cap a Itàlia, Croàcia, Grecia i Bulgària.
Dissabte, 17 de juny del 2017
Més de 8.000 plàstics per quilòmetre quadrat al fons marí dels canons de la Fonera i el Cap de Creus
Greenpeace ha arribat a Barcelona amb la seva nau almirall, el Rainbow Warrior, per denunciar la presència de plàstics al Mediterrani i proposar-hi solucions. Experts de l'organització, juntament amb un científic independent del CSIC, han destacat que les aigües mediterrànies estan patint un problema de contaminació per plàstics que ja té greus conseqüències per a les espècies que hi viuen. Durant la navegació s'han recollit mostres en col·laboració amb el CSIC-CEAB de Blanes. En totes les mostres s'han trobat plàstics. Concretament, s'han trobat densitats superiors a 8.000 peces de plàstic per quilòmetre quadrat al fons marí dels canons de la Fonera i el Cap de Creus. La nota esperançadora és que Catalunya va pel camí de promoure solucions a aquest problema en la seva Llei de residus.
Dissabte, 17 de juny del 2017
1 m2 per la natura, batudes de neteja ciutadana que han actuat a 11 espais naturals de Catalunya
Unes 120 persones s'han mobilitzat a Catalunya contra l'abandonament de residus en onze entorns naturals a diferents punts de la geografia catalana com el Parc del Guinardó i la Carretera Alta de les Roquetes a Barcelona, la Reserva Nacional de Caça Boumort a Lleida, la Devesa i el riu Ter a Girona o el Sender de la Platja de Sant Carles de la Ràpita a Tarragona, entre d'altres. A tot l'Estat espanyol han estat unes 5000 persones les que s'han mobilitzat de forma simultània a 48 provincies i han intervingut a 190 punts. Aquestes batudes de neteja s'emmarquen en el projecte Libera, natura sense brossa, impulsat per SEO/BirdLife en col·laboració amb Ecoembes per frenar les conseqüències del littering, l'efecte brossa, als ecosistemes naturals. Acostumats a associar el concepte de 1m2 a la unitat de superficie, aquesta campanya preten destacar el valor real que te 1m2 per al futur de la biodiversitat.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior 

Imatges

Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior