Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dimarts, 26 de novembre del 2019
INCIDÈNCIA POLÍTICA A LES ENTITATS AMBIENTALS -Jornada de debat- TORRE JUSSANA - Avd. Vidal i Barraquer, 30- BARCELONA
Dimarts, 12 de novembre del 2019
El calendari del medi ambient, d'en Jan i la Berta
Les 3R, l'estalvi energètic i el consum responsable són els tres blocs temàtics amb els que està estructurat el calendari d'en Jan i la Berta, un calendari sobre medi ambient dissenyat per la Rosa Rocabayera, artesana autodidacta,que n'ha escrit els continguts, i l'Armand Gran, ilustrador, i en el que també hi han intervingut persones expertes en medi ambient com els responsables del projecte Biosfera i en psicopedagogia. I és que el calendari s'adreça principalment als infants de la família per a fer-los reflexionar, generar consciència sobre el medi ambient, i mostrar-los maneres de fer les coses diferents, més respectuoses amb l'entorn, però molt divertides. El projecte del calendari no és nou, però podriem dir que comença una nova etapa ja que l'edició del 2020 s'ha finançat amb micromecenatge.
Dilluns, 11 de novembre del 2019
L'Agència Catalana de l'Aigua destina prop d'un milió d'euros per a millorar l'eficiència del canal de l'esquerra del delta de l'Ebre
Les actuacions, que es duran a terme entre 2020 i 2021 i es finançaran aplicant el 20% del cànon de derivació, van encaminades a evitar les pèrdues d?aigua i contribuir a un millor aprofitament del recurs.
Dilluns, 11 de novembre del 2019
Premiat als Green Talents de Berlín un enginyer valencià que desenvolupa models matemàtics per a reduir les emissions de C02 industrial
Berlín ha acollit una any més els premis Green Talents que han estat lliurats a 25 investigadors, entre ells, Rubén Mocholí, un jove enginyer valencià que desenvolupa models matemàtics per reduir les emissions de CO2 industrial, i que ara està embarcat en el projecte Torero, que pretén utilitzar residus de fusta com a combustible dels alts forns i aprofitar els gasos d'escapament per produir bioetanol.
Dissabte, 9 de novembre del 2019
La Terra s'enfronta a una emergència climàtica. Nova alerta, i obligació moral, de la ciència
Els científics tenen l'obligació moral d'advertir clarament la humanitat de qualsevol amenaça catastròfica i "dir-ho tal com és". Sobre la base d'aquesta obligació i els indicadors gràfics que publica un l'estudi de la revista BioScience de l'Acadèmia d'Oxford, més de 11,000 signataris científics de tot el món declaren clarament i inequívocament que el planeta Terra s'enfronta a una emergència climàtica. Fa exactament 40 anys, el 1979, científics de 50 nacions es van reunir a la Primera Conferència Mundial sobre el Clima a Ginebra i van acordar que les tendències alarmants per al canvi climàtic feien que fos urgentment necessari actuar. Des de llavors, s'han emès alarmes similars a través de la Cimera de Rio de 1992, el Protocol de Kyoto de 1997 i l'Acord de París de 2015, així com desenes d'altres assemblees mundials i advertències explícites dels científics sobre el progrés insuficient. No obstant això, les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) continuen augmentant ràpidament, amb efectes cada vegada més perjudicials en el clima de la Terra. Es necessita un important augment dels esforços per conservar la nostra biosfera per evitar greus patiments a causa de la crisi climàtica, tal com recull l'informe del Panell Internacional pel Canvi Climàtic,l'lPCC del 2018..
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior