Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Barcelona Climate Change Talks 2009

La Conferència de Barcelona va acollir més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per tal d'arribar a un text de possible acord a la Conferència de les Parts COP15 que tindria lloc el desembre del mateix any a Copenhaguen.

 

Dades de contacte

Lloc web: http://www.bcn.cat/climatechange/ca/welcome.html


Informació relacionada

Dilluns, 19 de novembre del 2018
Rebaixat el Pla INUNCAT a fase de Prealerta fins a la normalització de la situació de rius i rieres
Després d'un cap de setmana en que la pluja i els aiguats han tornat a ser protagonistes, Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l'Alerta del Pla d'emergències per inundacions INUNCAT pel descens del cabal dels rius i per la millora de les condicions meteorològiques. El Pla INUNCAT queda en situació de Prealerta per fer seguiment fins que els rius i rieres més afectats per les darreres pluges hagin normalitzat els seus cabals.
Dilluns, 12 de novembre del 2018
La ciutadania prefereix els paisatges que combinen natura amb infraestructura construïda
La ciutadania prefereix gaudir d'aquells paisatges naturals que combinen natura amb infraestructura construïda, i que li resulten propera i de fàcil accés. Així es desprèn dels resultats d'un estudi pioner desenvolupat per investigadors de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, l'ICTA, en què, per primera vegada, s'analitzen les preferències de la ciutadania de Barcelona respecte a l'estètica del paisatge basant-se en la publicació de fotografies a les xarxes socials.
Dissabte, 10 de novembre del 2018
La Marxa pel Clima reclama posar el canvi climàtic al centre de l'agenda política i mediàtica
Entre 4000 i 5000 persones han participat a la Marxa pel Clima convocada pel Moviment per la Justícia Climàtica amb l'objectiu principal de posar el canvi climàtic a l'agenda, social política i mediàtica. Bruno Sokolowicz, portaveu del Moviment per la Justicia Climàtica va reclamar en el seu parlament que quan els mitjans de comunicació parlen de les persones mortes per pluges torrencials, inundacions o desastres naturals facin alusió a que aquestes persones són víctimes del canvi climàtic. Sokolowicz va recordar que existeixen solucions per aturar el canvi climàtic i que ja que els governs no estan fent els deures, ho hem de fer des de la societat civil.
Dissabte, 10 de novembre del 2018
MARXA PEL CANVI CLIMÀTIC -12h- Arc de Triomf BARCELONA
Divendres, 9 de novembre del 2018
Dissabte, marxa pel canvi climàtic a Barcelona
El Moviment per la Justícia Climàtica convoca una gran marxa pel canvi climàtic el dissabte 10 de Novembre, a les 12h a Arc de T riomf, amb la intenció de posar el canvi climàtic al centre de l'agenda política i mediàtica. La data es tria en el context de la trobada del C40, una reunió internacional de ciutats pel clima, que té lloc els dies 13 i 14 de Novembre a Barcelona. Com recull l'informe del Panell Intergovernamental de Canvi Climàtic , només tenim 12 anys per repensar completament la nostra societat i economia i aconseguir baixar les emissions un 45 %, si és que volem evitar la catàstrofe climàtica. El canvi climàtic és, en particular, un problema crucial per a les ciutats que ja acullen més de la meitat de la població hum ana. Malgrat ocupar menys del 2 % de la superfície de la Terra, les ciutats consumeixen el 78 % de l'energia i són responsables del 60 % d'emissions de CO? i altres ga sos d'efecte hivernacle.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior