Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

FEB
13

Taller de construcció de caixes niu -SABADELL-

Aquest taller tindrà continuïtat el 13 de març amb una SORTIDA MATINAL per anar a penjar aquestes caixes niu a Can Vilar i revisar les caixes niu dels altres anys.

La construcció i instal·lació de caixes niu forma part d'una activitat que introdueix elements de coneixement i sensibilització ambiental. Les caixes niu permeten facilitar la nidificació de diferents espècies d'ocells (la seva dimensió, característiques de l'accés, situació...), i així incrementar la probabilitat de la seva permanència en els espais on se situen. Construint caixes niu ens introduïm en el coneixement del món dels ocells i en les diverses funcions que compleixen en els diferents ecosistemes. D'aquesta manera podem entendre quin paper juguen i perquè cal vetllar per la seva persitència. De la mateixa manera que hi ha altres grups d'espècies que serveixen de bioindicadors de la qualitat ecològica dels nostres entorns, els ocells (nombre d'espècies presents o passants, quantitat per espècie...) ens donen elements significatius per valorar en quina situació ens trobem. La instal·lació i seguiment de les caixes niu permet detectar quin ha estat el seu ús i fer-ne el manteniment. Tot plegat, una activitat lúdica que ens ajuda a introduir coneixements i pràctiques científiques.

L'activitat és gratuïta pels socis un preu de 3 euros per tots els membres d'una mateixa unitat familiar. Cal fer la inscripció a l'ADENC (93 717 18 87 o correu@adenc.cat).

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook