Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

JUN
13
JUN
17

SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE -Del 13 al 17 de juny-

La Setmana Europea de l' Energia Sostenible ("European Sustainable Energy Week 2016 - EUSEW") està organitzada per la Comissió Europea, i es celebra tant a Brusel·les com a tota la Unió Europea. Tot i que les dates marcades aquest any per a la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible són del 13 al 17 de juny, a molts llocs els actes i activitats organitzades per conscienciar i construir un futur energètic més sostenible i segur al conjunt d'Europa s'allarguen durant tot el mes de juny. 

A Catalunya, 89 municipis de la demarcació de Barcelona participaran aquest any en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny, organitzant més d'un centenar d'activitats per conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. El programa, que compta amb el suport de l'Institut Català de l'Energia, es coordina a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. La Setmana de l'Energia vol donar compliment al compromís d'informar els ciutadans i formar els professionals per avançar cap a un nou model d'energia neta, basat en l'eficiència energètica, les energies renovables i la garantia d'accés a l'energia per a empreses i ciutadans en condicions de qualitat, quantitat i preu raonable.
Les activitats formen part del catàleg que la Diputació de Barcelona, juntament amb altres institucions adherides al Pacte d'Alcaldes per una Energia Sostenible Local, ha posat a l'abast dels municipis per tal de poder donar resposta a l'objectiu de la Setmana. Així, entre les accions i activitats programades, que s'estendran durant els mesos de juny i juliol, hi ha tallers per generar energia amb bicicletes, tallers de cuines solars i d'energies renovables, exposicions com "Actuem amb energia" amb dades i curiositats sobre l'ús i el consum d'energia, així com accions per a l'estalvi energètic, o espectacles i jocs de carrer adreçats especialment als infants.


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook