Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

JUN
03

MANGER -Obra de teatre de la companyia ZYGOMATIC sobre salut alimentària- TEATRE MUNDIAL- 12h i 22h LA BISBAL D'EMPORDÀ (Girona)

El grup Zigomatic té una trajectòria de 13 anys amb més de 800 representacions a França i a l'estranger. L'obra actual, Manger, de crítica sobre el menjar, els transgènics i la salut alimentària, va ser reconeguda com la millor obra del festival off d'Avinyó de l'any 2014. Amb posterioritat aquest espectacle ha estat traduït i adaptat al Català, idioma amb el que ara s'estrena expressament.

Manger és una epopeia absurda, poètica i musical al bell mig del nostre plat-a-taula. Quatre actors-cantants escullen les armes de l'humor per a submergir-nos en la història de l'home i de la seva alimentació. Un requisitori burlesc que ens qüestiona sobre la indústria agroquímica,l'agricultura productivista, la societat de consum, el menjar escombraria... El que veu l'espectador és divertit, allò que sent és cert. "MENJAR", un espectacle compromès, un terreny teatral idealment fèrtil per cultivar el propi pensament.


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook