Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

JUL
06
JUL
10

JORNADES SOBRE ELS ESPAIS TESTS AGRARIS -Del 6 al 10 de juliol-

Del 6 al 10 de juliol, se celebrarà ‘online' les primeres jornades sobre aquest els espais tests agraris, en el marc de les quals es presentarà experiències d'espais test agraris a Europa, i els primers que entraran en funcionament tant a Catalunya com a l'Estat espanyol.

Les jornades volen ser un punt de trobada entre entitats interessades en els processos progressius d'incorporació a la pagesia amb la futura Xarxa d'Espais Test Agraris.

Les jornades estaven inicialment programades per als dies 3, 4, i 5 de juny, a Lleida, però la pandèmia de la Covid-19 va obligar al seu ajornament i, finalment, es duran a terme en format ‘online’ del 6 al 10 de juliol. No obstant això, es podrà seguir amb bona part del programa inicial, amb la participació de diversos experts en la matèria, entre els quals José Emilio Guerrero, catedràtic de la Universitat de Còrdova, i Ricard Ramon, cap d'unitat de la Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea. L'organització de les mateixes recau en el Grup Operatiu RETA (inicials de la ‘Red de Espacios Test Agrarios’).

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook