Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

FEB
08
FEB
10

I FIRA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE -Del 8 al 10 de febrer- EL PAPIOL

Del 8 al 10 de febrer, el Papiol es convertirà en un referent de la mobilitat sostenible, ja que acollirà la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya (FIMOB). La fira reunirà durant tres dies experts en mobilitat, ciutadans, empreses i administracions públiques. L'organització de la fira ha triat el Papiol, entre d'altres raons, per la seva ubicació estratègica dins l'àrea metropolitana de Barcelona.

FIMOB s'emplaçarà en un pavelló firal de tres mil metres quadrats ubicat al Polígon Industrial Sud, al carrer de les Torrenteres.

Es tracta d'una iniciativa d'Alcaldes.eu, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol i l'Associació del Polígon Industrial Sud del Papiol.

Diversitat d'espais i activitats

La fira oferirà diferents activitats i comptarà amb diversos espais: per a expositors (empreses innovadores relacionades amb el sector), per a activitats lúdiques i educatives (per a grans i petits), espais socials i de restauració i zones de prova de vehicles sostenibles. El públic assistent, a més, tindrà l'oportunitat de comprar vehicles.

Alcaldes i regidors de tot Catalunya es trobaran al Papiol

La Convenció Nacional d'Alcaldes i Alcaldesses de Catalunya que cada any organitza Alcaldes.eu, enguany es farà el divendres 8 de febrer al Papiol, en el marc de FIMOB, i se centrarà en la mobilitat, la sostenibilitat i l'accessibilitat.

D'altra banda, la fira també presenta ponències i debats sobre aquests temes. Per exemple, el dissabte 9 de febrer durant el matí tindrà lloc la I Trobada de regidors de mobilitat i sostenibilitat..

Més info: fimob.cat

LLOC
Carrer de les Torrenteres, 26-40 Polígon Industrial Sud del Papiol
DATA
Divendres, dissabte i diumenge
8, 9 i 10 de febrer de 2019
HORARIS
Divendres dia 8, de 15h a 19h
dissabte dia 9, de 10h a 19h
diumenge dia 11, de 10h a 19h


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook