Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

NOV
02
NOV
03

Fira EXPOELÈCTRIC - 2 i 3 de novembre - Arc de Triomf BARCELONA

Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre Barcelona acull un any més l'Expoelectric, la fira més important de vehicles elèctrics i energies renovables al sud d'Europa. Aquesta novena edició, que tindrà lloc a l'Arc de Triomf, ambdós dies de 10h a 19h, compta amb més de 50 expositors i presenta com a novetat l'Anella energètica, amb el que la fira subministrarà la seva pròpia energia mitjançant plaques fotovoltaiques i vehicles interconnectats.

Un punt de trobada del vehicle elèctric i les energies renovables. Es tracta d'una fira que, sota el missatge "Endolla't, vine i gaudeix del vehicle elèctric", apropa el vehicle de zero emissions i les energies renovables a la ciutadania a través d'un conjunt d'activitats lúdiques i divulgatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics, amb l'objectiu d'impulsar la mobilitat elèctrica i l'estalvi energètic. Els visitants de la fira podràn provar els darrers models de vehicles elèctrics i híbrids endollables del mercat i experimentar les avantatges de conduir-lo de primera mà.

Expoelèctric està considerada la primera fira del sud d'Europa que s'abasteix energèticament mitjançant l'autoconsum fotovoltaic i disposa de vehicles interconnectats a la xarxa (V2G). Un sistema que permet interaccionar de forma bidireccional als vehicles elèctrics amb la xarxa elèctrica. En aquest sentit, gran part de l'electricitat de l'esdeveniment és subministrada per una anella energètica, que es proveeix d'energia elèctrica d'origen renovable generada localment amb plaques fotovoltaiques, bateries d'emmagatzematge i les aportacions energètiques procedents de vehicles.Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook