Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

NOV
02
NOV
09

FICMA -Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient- Del 2 al 9 de novembre- BARCELONA

Barcelona acull del 2 al 9 de novembre una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) que celebra el seu primer quart de segle projectant més de 120 treballs audiovisuals de més de 40 països. Entre les seves moltes estrenes es presentarà "Eating Animals" produït i narrat per l'actriu Natalie Portman, "Sharkwater Extinction" del recentment desaparegut Rob Stewart, a qui es retrà tribut amb el "Sol d'Or Especial del Festival", ambdós estrenes europees i "Poisoning Paradise" produïda per l'actor Pierce Brosnan.

El Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) aposta en la seva XXV edició per treballs que consciencien al ciutadà sobre temes candents de les diferents situacions ambientals que estan succeint al nostre planeta com el plàstic en els nostres oceans, el canvi climàtic, la caça il·legal d'animals, la desforestació, els drets humans, les energies renovables, l'alimentació, etc ... s'han presentat més de 1500 produccions documentals,animades i ficcions per participar en FICMA 2018.

"Sol d'Or Especial"
Com des dels seus inicis, El FICMA lliurarà el seu màxim guardó, aquesta vegada de forma pòstuma, al cineasta i activista canadenc Rob Stewart, que va morir el 2017 mentre rodava la continuació del seu premiadíssim documental "Sharkwater", guanyador de més de 40 guardons en diferents festivals. En aquesta segona part, "Sharkwater Extinction" continua denunciant la brutal indústria de les aletes de tauró. La pel·lícula es projectarà per primera vegada a Europa.

Més informació i programa al web del FICMA.Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook