Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

DES
06
DES
10

FESTIVAL DE LES AUS -Parc Natural dels Aiguamolls- EMPORDÀ

Durant cinc dies del festival, els visitants podran participar de visites guiades, exposicions, conta contes, música i, fins i tot, participar en els alliberaments d'aus protegides que han arribat ferides als Centres de Recuperació Fauna de la Generalitat, i es tornen al seu medi natural un cop recuperades. Com a novetat, es repartirà entre tots els assistents un tríptic-guia dels 108 ocells més comuns i significatius que es poden veure als tres parcs naturals del litoral empordanès. També és novetat la inauguració d'una exposició fotogràfica d'artistes de Sant Andreu de Barcelona, on mostren els seus treballs després d'una extensa visita al Parc.

Un programa amb més d'una vintena d'activitats
El dimecres 6, el programa inclou un taller a càrrec d'Agents Rurals, contes de la natura per a la mainada, una sortida guiada des del Cortalet, i l'alliberament d'una au recuperada. El dimecres 7, els visitants podran gaudir de contes a la natura i una visita guiada des del Cortalet. Divendres 8, a més, la música cobrarà protagonisme, amb l'estrena de la cantata "Els cants dels Ocells", de la mà de la Coral Quermançó, i també s'alliberarà una altra au recuperada.

Dissabte 9, hi haurà una mostra d'anellament científic, a més de contes i visites guiades. Finalment, diumenge 10, a més de la mostra d'anellament científic, els visitants també podran participar en un taller de pesca amb nanses, i visites guiades al marge dret del riu Fluvià i als Aiguamolls del Baix Ter, així com d'un viatge al trenet dels Aiguamolls de 2h, que costarà la meitat que habitualment (4 euros).
Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook