Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

MAI
18

FESTA DE COMIAT DELS CAVALLS DEL PARC DEL GARRAF I INICI DE LA TRANSHUMÀNCIA -Escola de Natura de Can Grau- OLIVELLA (El Garraf)

Aquest divendres, 18 de maig, tindrà lloc a Olivella la festa de comiat de les dues manades amb més d'una trentena de cavalls de la Fundació Miranda, que van arribar el mes de desembre al Parc del Garraf seguint el camí de transhumància de Marina. A partir de dissabte, els cavalls tornaran cap al pla de l'Orri, a l'alt Berguedà, seguint el mateix camí de transhumància que van fer servir a la vinguda. A les 16.30 h. des de l'Escola de Natura de Can Grau, s'anirà a buscar les dues manades al per agrupar-les i iniciar el dissabte el camí de de tornada al Pirineu, on pasturaran durant l'estiu. En aquest punt, el coordinador d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jordi Padrós, el director del Parc del Garraf, Santi Llacuna, i la directora de la Fundació Miranda, Rosa Galindo, faran una valoració d'aquesta primera experiència de l'estada dels cavalls durant sis mesos en l'espai natural del Garraf.

La ruta de tornada al pla de l'Orri, a l'espai natural de la serra del Catllaràs, a l'alt Berguedà, durarà nou dies seguint l'històric Camí Ramader de Marina, amb parades a Montserrat i a Avinyó per a l'aprofitament de pastures i millora del territori. L'arribada al Pla de l'Orri, seu de la Fundació Miranda serà el diumenge 10 de juny.

Festa de comiat dels cavalls al Parc del Garraf

Dia: Divendres, 18 de maig de 2018

Hora: 16.30 h

Lloc: Escola de Natura de Can Grau (Olivella)

Localització: https://goo.gl/maps/TyUayfcXDUH2


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook