Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

DES
04

Documental estrena ELS TOMÀQUETS ESCOLTEN WAGNER - Cinemes Girona - 19:30h - BARCELONA

 

El 4 de desembre s'estrena a Barcelona el film candidat als Òscars per Grècia:  “ELS TOMÀQUETS ESCOLTEN WAGNER”, una pel·lícula que ens apropa a la vida de cinc dones octogenàries i dos amants de la música de Wagner que pretenen revitalitzar l’economia d’una zona deprimida al cor de Grècia. 
Dirigit per la directora Marianna Economou, el film retrata la història d’en Christos i l’Aleco, dos cosins enginyosos que s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets ecològics i fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món. Rodada de manera honesta i amb un amor incondicional als seus personatges, la pel·lícula representa una oda a la vida rural que parla del poder de les relacions humanes i sobre la importància de reinventar-se en temps de crisi.

TRÀILER

A banda de l'estrena del dia 4 de desembre a les 19:30h als Cinemes Girona (C/ Girona, 175) de Barcelona, hi haurà més projeccions:al llarg del mes de desembre per tota Espanya, la majoria gratuïtes o amb preus simbòlics. Es pot consultar tota la informació de la pel·lícula i les dates de projecció a: https://eldocumentaldelmes.com/doc/when-tomatoes-met-wagner 


 

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook

Imatges

Imatge del cartell del documental Imatge del cartell del documental

Informació relacionada